Sfaturi și trucuri utile pentru a obține mai repede abdomenul mult visat

Un abdomen plat și bine definit poate fi greu de obținut, însă cu puțin efort și disciplină vei avea rezultatele dorite.

Sfaturi și trucuri utile pentru a obține mai repede abdomenul mult visat

Dacă îți dorești să îți stabilești un țel pentru tonifierea și definirea abdomenului, aceste sfaturi te vor ajuta și te vor inspira cu diferite exerciții, dar și cu trucuri ușoare pentru dietă.

1. Încearcă să introduci mai multe exerciții cardio sau cu o intensitate mai mare în antrenamentul tău

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face și care este totuși și cel mai des întâlnită, este să începi să faci foarte multe abdomene, un exercițiu care poate cauza dureri de spate sau de gât.

Trebuie să ne schimbăm mentalitatea generală de a lucra asupra unei singure părți a corpului pentru a vedea rezultate și să ne axăm mai mult pe un antrenament care să fie benefic pentru tot corpul. Astfel că, o serie de genoflexiuni cu sărituri va ajuta la definirea abdomenului mai mult decât o vor face 1.000 de abdomene. De asemenea, îți poți transfera atenția și către exercițiile cardio.

2. Nu uita de planking

Ești în căutare de exerciții pe care să le adaugi la rutina ta de antrenamente? Atunci cu siguranță trebuie să începi cu acest exercițiu, plank. Este destul de greu să nu vezi rezultate atunci când execuți acest exercițiu, deoarece abdomenul este foarte încordat în timp ce îți pui toată greutatea corpului într-o poziție stabilă. Pentru a fi sigură că nu ajungi să te saturi de această poziție, o poți mixa cu diferite variații de pe o parte pe altă.

3. Concentrează-te asupra întregului corp

Așa cum spuneam la primul punct, nu este bine să te duci la sală cu idea prestabilită de a te concentra doar pe o parte a corpului care te interesează în mod special. Caută mai bine să faci exerciții care să îți pună în mișcare toate părțile corpului, deoarece cu cât mai mult îți antrenezi tot corpul, cu atât mai repede vei vedea rezultate și da, mai ales acolo unde îți dorești.

4. Renunță la zahăr și la alcool pentru a-ți tonifia partea inferioară a abdomenului

Gândește-te de două ori înainte să accepți acea invitație la un cocktail after-work sau la acea „plăcere vinovată”. Dacă îți dorești să îți tonifiezi abdomenul într-o perioadă foarte scurtă, cel mai bine este să renunți la aceste lucruri, deoarece în momentul în care vei lăsa deoparte zahărul și alcoolul în exces, vei vedea automat o diferență uriașă la nivelul abdomenului.

5. Fii atentă la ce mănânci

Cred că deja știi că ceea ce mănânci este mult mai important decât exercițiile pe care le faci, iar acesta credem că este un motiv destul de bun ca să îți revizuiești meniul. Ideal ar fi să te axezi foarte mult pe cât mai multe legume și fructe, alimente bogate în fibre și proteine și, de asemenea, să bei multă apă.

6. Fii activă

Din moment ce antrenamentul tău depinde de nivelul tău de rezistență, este ideal totuși să încerci să faci mișcare și în timpul liber, deoarece corpurile noastre sunt făcute pentru a fi active în fiecare zi. Astfel că, este recomandat să faci orice tip de mișcare, fie că este o plimbare în parc sau o ieșire cu rolele.

Citește și:
Semne care dezvăluie faptul că nu ai suficientă grijă de tine

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet