Doppelherz – aliatul tău pentru o viață activă și articulații sănătoase

Doppelherz system KOLLAGEN 11.000 PLUS vine în ajutorul tău, pentru ca tu să te bucuri de o viață activă, sănătoasă și fericită!

Doppelherz - aliatul tău pentru o viață activă și articulații sănătoase

Știi că mișcarea este esențială pentru a-ți menține sănătatea și pentru a obține energie și vitalitate pe tot parcursul zilei, indiferent de sezon. În plus, o viață activă te ajută să fii mai relaxat și îți oferă o stare generală bună. Să fii mereu în formă înseamnă să fii sănătos!

Indiferent că alegi să mergi la sală, să faci jogging sau să dansezi este bine să ai în vedere protejarea articulațiilor, iar pentru aceasta ai nevoie un aport optim de colagen.
Doppelherz system KOLLAGEN 11.000 PLUS este exact aliatul tău. Acesta asigură cea mai mare doză de HIDROLIZAT DE COLAGEN (11 g), sub formă de soluție orală, condiționată în flacoane unidoză, ușor de administrat, cu un gust plăcut de fructe de pădure.

Acest produs este recomandat persoanelor care pun presiune sporită pe articulații, se refac după traumatisme osteo-articulare, persoanelor în vârstă, sportivilor amatori sau de performanță și persoanelor cu meserii care solicită sistemul locomotor. Prin nutrienții pe care îi conține, contribuie la reducerea disconfortului de la nivelul articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor.
Este la fel de util și pentru persoanele preocupate de aspectul și sănătatea pielii, care doresc să-și mențină tenul tânăr, indiferent de vârstă.

Acesta este un supliment alimentar, disponibil în farmacii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet