Versace for H&M – avanpremiera unei colectii limitate

Versace for H&M, o colectie formata din piese care au facut casa Versace legendara, a fost prezentata in avanpremiera in magazinul H&M din Baneasa Shopping City. Invitatii au avut ocazia sa-si achizitioneze produsele preferate din colectia limitata, in cadrul unei experiente extraordinare de shopping.

Directorul de creatie al casei Versace – Donatella Versace – a recurs la arhive pentru a aduce unele dintre creatiile Versace unui public complet nou. Pentru femei, rochiile emblematice sunt elementele centrale, in timp ce imbracamintea pentru barbati se axeaza pe croieli precise si elemente clasice cu imprimeuri in culori puternice, printuri indraznete si atitudine stralucitoare.

Vedete precum Loredana, Adela Popescu, Dana Rogoz, Radu Valcan, Andreea Raicu au participat la eveniment purtand tinute din colectia limitata Versace pentru H&M.

Colectia Versace for H&M va fi disponibila in magazinele din Unirea Shopping Center si Baneasa Shopping City, pe 17 noiembrie, ora 8.00 AM. Pentru o experienta cat mai placuta, va exista un sistem de shopping special, care va oferi ocazia cat mai multor clienti sa cumpere produse din aceasta colectie limitata. Clientii pot achizitiona un singur exemplar din fiecare produs (accesorii etc.) si o singura marime (produs vestimentar/pantofi). Produsele pot fi returnate in termen de o zi, in baza bonului, intr-unul dintre magazinele care comercializeaza colectia.

Sambata, 19 noiembrie, la ora 11.00, retailerul suedez va lansa cel de-al saselea magazin din Bucuresti – in centrul comercial Sun Plaza. Fanii H&M sunt asteptati cu multe surprize si oferte: primii 100 de clienti vor primi fashion carduri in valoare de 80 RON, iar la cumparaturi in valoare de peste 150 RON vor primi un discount de 30%.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion