Piesele de lenjerie – adevăr sau provocare?

Inspiră-te din selecția noastră de piese de lenjerie și nu uita că sunt elemente pe care le poți purta, dacă ai chef, la vedere, fără să îți fie teamă că vei depăși o anumită graniță stilistică.

Până acum câțiva ani, de câte ori venea vorba despre topuri de piese de lenjerie dedicate sărbătorii de Sf. Valentin, ploua cu sutiene roșii din dantelă, cu fundițe sau corsete provocatoare. Sigur, nu spune nimeni că nu îți poți surprinde iubitul printr-o apariție învăluită în tul și mătase, dar ar trebui să fii conștientă de noile valențe pe care piesele de lenjerie le au de cel puțin câteva sezoane.

Te poți inspira din styling-ul show-ului Miu Miu sau din estetica pozelor de streetstylesutienele, corsetele, rochiile furou fac parte acum din ceea ce putem numi o garderobă la vedere. Uite, de exemplu poți apela la un costum din tweed, un cardigan generos din lână și o cămașă delicată din mătase, purtată deschisă – sutienul se poate vedea. Mai mult, piesele de lenjerie au devenit parte integrantă în styling-ul multor colecții.

Nu trebuie să te gândești că asta face ca lucrurile să fie vulgare, dimpotrivă. Chiar și o rochie roșie, tip slip dress, cu aplicații din dantelă și transparențe, poate fi purtată ca rochie de cocktail – cu sandale roșii și, eventual, un blazer structurat pe umeri.

Boxerii cu bandă lată, purtată la vedere, în cel mai pur stil nouăzecist, reprezintă și ei o găselniță actuală în dinamica noilor trenduri – actuală pentru că acum îi poți mixa altfel decât o făceai atunci când erai în liceu – vezi Mugler sau Area.

Inspiră-te din selecția noastră de piese de lenjerie și nu uita că sunt elemente pe care le poți purta, dacă ai chef, la vedere, fără să îți fie teamă că vei depăși o anumită graniță stilistică. Depinde de tine cum integrezi piesele de lenjerie într-un styling și tu decizi dacă le vede o singură persoană, sau mai multe – ca și cum ar fi niște accesorii ale ținutei pe care o porți.

Citește și:
Micro-trenduri fashion de încercat în acest sezon

Foto: PR, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion