Care-i treaba cu gențile minuscule și cum le purtăm

Gențile cât se poate de mici au cucerit fashionistele! Trebuie să recunoaștem că gențile oversized au cam dispărut de pe scena modei în ultimele sezoane. De ce?

Îmi aduc aminte cum acum câțiva ani buni, la Săptămânile Modei, toate fashionistele dar și fashion editorii, purtau genți cât mai mari, cât mai vizibile, cât mai colorate. Asta se întâmpla însă înaintea apariției smartphone-urilor și lumea mai avea încă nevoie și de o agendă, de un portofel, de cărți de vizită, de laptop… Îmi amintesc chiar de existența unei agende destul de mari, pe care trebuia să o primești de la organizatori, în prima zi de Fashion Week, și acolo erau toate informațiile necesare: programul show-urilor, ale petrecerilor, adresele restaurantelor sau ale cluburilor în vogă, magazinele cele mai noi, și multe altele. Așadar, nu prea puteai pleca fără o geantă destul de încăpătoare la Fashion Week, care însă trebuia să fie și uber cool.

Ei bine, astăzi, influencer-ii posedă fie genți minuscule, fie doar telefonul mobil, singurul accesoriu important. Și poate o baterie externă!

Iată însă că designerii s-au adaptat și au creat astfel cele mai mici poșete din lume dar care costă o avere! Iar dacă nu îți ajunge una, poți face un mix de poșete mici, de diferite culori, pe care să le porți deodată.

Adevărul este că acest trend al genților minuscule este unul de-a dreptul „simpatic”, și de multe ori și practic deoarece îți lasă libertate de mișcare. Asta în cazul în care geanta ta mică este destul de mare ca să îți încapă măcar telefonul!

Iată câteva sfaturi despre cum să porți gențile mici:

1. La brâu

Comod, stylish și modern! Poartă o geantă mică la brâu, pe post de curea și silueta ta va căpăta structură și talia ta va fi marcată.

2. Pe mână

O poșetă cât de mică poate fi purtată pe încheietura ta pe post de bijuterie.

3. Cu toartă scurtă

O mini geantă cu toartă scurtă, cu un aer retro poate completa orice ținută clasică dar cu un twist.

4. Colorată

O geantă minusculă într-o culoare puternică va fi „atracția” ținutei tale, în special dacă vorbim despre una într-o culoare neutră.

Citește și:
Cei mai spectaculoși pantofi ai momentului și cum îi porți

Foto: Instagram @streetstylestars

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion