Top 10 cele mai stylish genți medii ale sezonului

Recent am făcut un fel de sondaj printre prietenele mele - unele mai fashioniste, altele mai temperate din punct de vedere al shopping-ului.

Eu credeam că obsesia generală pentru genți s-a mai diminuat – inclusiv Domnica îmi spunea că preferă să investească mai degrabă într-o piesă vestimentară decât într-o geantă, spre deosebire de acum câțiva ani, când gențile erau cumva prioritare.

Cu toate acestea, sondajul făcut de mine a confirmat ceea ce simțeam – femeile sunt în continuare obsedate de genți! Or, asta a ridicat o altă problemă în discuție – genți mari, genți mici, genți medii, genți statement? Către ce fel de genți e mai bine să ne orientăm?

Sigur, dacă ar fi să ne gândim la o geantă doar din rațiuni practice, am fi tentați să credem că un model tote, din piele neagră, ar fi cea mai bună soluție – intră orice, de la laptop, până la o trusă mai complexă de machiaj.

Fals! O geantă medie, care poate fi purtată și în bandulieră, asigură absolut toate nevoile. Gândește-te de câte ori trebuie să cari laptopul în geantă, și o să constați că nu atât de des. Dar, chiar și așa, poți oricând să ai în geantă o sacoșă simpatică din material textil, care nu ocupă mult spațiu, special pentru cazurile acestea.

Inclusiv din punct de vedere al proporției, o geantă medie se potrivește mult mai bine cu aproape orice tip de styling, indiferent de stilul tău vestimentar.

Iată o selecție de 10 genți medii uber-cool – sunt versatile, dar și clasice, se potrivesc la orice vârstă și nu țin seama neapărat de trend-uri sezoniere.

Citește și:
Cum porți tenișii astfel încât ținuta ta să nu arate casual?

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion