(P) Tommy Hilfiger a lansat colecția de primăvară – vară 2020 pentru copii

Pentru o vară distractivă și ținute practice cu un twist cool, noua colecție Tommy Hilfiger este alegerea ideală.

Copiii sunt cunoscuți pentru energia lor debordantă, entuziasmul, curiozitatea și ideile năstrușnice pe care le au. Ultimele două luni și jumătate au adus provocări pe toate planurile, iar părinții, dar și copiii, nu au fost nici ei scutiți de problemele provocate de schimbarea bruscă a stilului de viață cunoscut. Odată însă cu venirea sezonului cald și ameliorarea situației provocate de pandemie, distracția se mută afară, în parcuri și grădini, bineînțeles, cu măsurile de siguranță necesare.

Pentru asta, însă, este necesară o garderobă versatilă, care să susțină buna dispoziție prin confort și modele dintre cele mai vesele, iar Tommy Hilfiger tocmai a lansat cea mai potrivită colecție în acest sens. Pentru a realiza acest lucru, a ținut cont de o serie de factori importanți precum funcționalitatea, dată de croieli lejere și fibre elastice, care este îmbinată în mod creativ cu alăturări curajoase de culori și imprimeurile jucăușe, dar și cu țesături ecologice, sustenabile, fabricate prin procese de producție sigure pentru mediu.

Colecția Tommy Hilfiger Primăvară-Vară 2020 pentru copii rămâne fidelă spiritului de pionierat al Americii moderne, aducând un twist jucăuș bogatului patrimoniu nautic al mărcii. Astfel moda devine funcțională prin detalii utilitatre, impermeabilitate și un finisaj cu proprietăți de absorbție a umidității și de răcire. Tricourile premium din bumbac, hanoracele și pantalonii scurți au fost reimaginate cu influențe nautice și inserții surprinzătoare în culori neon care conferă o notă proaspătă paletei uzuale de culori, roșu, alb și albastru, presărate toate cu logo-ul emblematic sub formă de steag care împlinește 35 de ani de istorie. Tommy Kids primăvară-vară 2020 este o colecție versatilă, confortabilă și cu un aspect ce rămâne fidel ADN-ului clasic american al brandului.

Astfel, ajutați de vremea frumoasă a sezonului cald, de prezența și încurajările părinților, dar și de ținutele vesele și confortabile Tommy Kids, cei mici vor putea explora și în această vară, în siguranță, lumea, descoperind lucruri noi și bucurându-se de vacanță.

Citește și:
Casa Dior lansează o carte de colorat care te va ajuta să evadezi din cotidian

Foto: PR

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion