Operațiunea Dulapul cu Irina Rimes

Irina Rimes, artista al cărei stil vestimentar e o completare a muzicii ei, adoră influențele Harajuku, dar și look-ul de Lolita urbană.

Irina Rimes m-a așteptat cu „temele făcute. Pregătise deja toate piesele ei favorite și știa exact despre ce haine vrea să îmi povestească. Cu toate acestea, mi-a mărturisit că îi este greu să își definească stilul într-un mod foarte concret, deoarece este mereu într-o continuă schimbare și evoluție. „Ce pot să spun cu mâna pe inimă este că îmi plac influențele Harajuku, dar și look-ul de Lolita urbană, la care probabil nu voi renunța niciodată. Rochia de menajeră din latex negru cu borduri albe este piesa care iese mereu în evidență și cu care nu dau niciodată greș!

Când am întrebat-o pe Irina ce poartă seara, mi-a răspus plină de entuziasm: „Tuluri peste tuluri! Pentru mine, serile înseamnă de obicei concerte, așa că acestea sunt favoritele mele. Volumele rochiilor din tul și culorile lor puternice mă ajută să fiu vizibilă pe scenă. În restul timpului prefer modelele de rochii ușor austere, inspirate din uniformele școlare, cu guler alb.

Irina Rimes nu poartă bijuterii, în schimb are fel de fel de accesorii simpatice precum bentițele nostime sau șosetele cu volane. Artista preferă să cumpere online, iar site-urile ei favorite sunt dollskill.com, asos.com, topshop.com sau farfetch.com. Iar în ceea ce privește designerii momentului, în accepțiunea Irinei, aceștia sunt Simone Rocha, Demna Gvasalia, Molly Goddard sau Alessandro Michele. „Dar un rol foarte important în garderoba mea îl joacă Laura Firefly, designerul român cu care colaborez cel mai des, mai povestește protagonista noastră.

Irina nu se ghidează după tendințe, însă acestea o influențează. „Felul în care mă îmbrac este strâns legat de ceea ce cânt, de ceea ce simt și de ce vreau să transmit în acel moment.

Fashion quiz:

  • Tocuri sau flats? Flats.
  • Alb/negru sau curcubeu? Pastel.
  • Online sau shopping clasic? Online.
  • Feminin sau masculin? Feminin.
  • Street style sau 
couture? Couture pentru scenă, street style
 pentru toată ziua.

Fashion advice

  • Investește în încălțăminte și accesorii de calitate, poartă un singur parfum și distrează-te cu moda, nu o lua foarte în serios!

Essential beauty buys:

  • Ruj roșu.
  • Ser iluminator
  • Blush.

Citește și:
Operatiunea dulapul cu Alina Eremia

Foto: Christian Tudose

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion