Noul cont de Instagram care răspândește veselie cu cele mai simpatice ținute de lucrat de acasă

@wfhfits, acesta este contul de Instagram pe care trebuie să-l urmărești acum pentru o inspirație zilnică de ținute funny realizate de persoane în izolare.

Tuturor ne prinde bine o mică distragere de la rutina actuală de a lucra de acasă. Din fericire, cei de la Instagram au găsit o metodă care răspândește un pic de veselie prin ținute creative. Poate fi foarte ușor să stai în pijama și să uiți când te-ai machiat ultima oară, dar a te îmbrăca într-o manieră simpatică îți va da imediat un boost de endorfine. Iar @wfhfits este soluția ideală.

Indiferent dacă lucrezi de obicei într-un birou, afară sau în cu totul alt loc, majoritatea dintre noi au acum cam același spațiu de lucru care seamănă puțin cu masa noastră de bucătărie. Unii și-au amenajat chiar și scândurile de călcat, mesele de ping pong sau orice altceva au găsit la îndemână pentru a le transforma în birouri improvizate.

Cu o poză de profil amuzantă în care îl putem admira pe Rick Owens zăcând la el în pat într-un așternut alb imaculat, cu laptopul în brațe și o pereche de ochelari de vedere cu ramă groasă neagră pe nas, a fost clar de la început că acest cont de Instagram va fi un succes. Ținutele de pe WFH Fits sunt alese cu grijă, iar lista este impresionantă. Vei găsi look-uri de stat în casă de la Marc Jacobs, Lotta Volkova, Simon Porte Jacquemus sau Michèle Lamy, printre alții.

A îmbrăca unele dintre cele mai bune ținute sau numai a face un styling cool cu piese confortabile de casă reprezintă un mod bun de a face față izolării si de a ne însenina ziua. Pentru inspirație, accesează @wfhfits, iar dacă dorești să fii postat, eticheteză fotografiile tale cu #wfhfits și trimite-le un DM.

Citește și:
5 conturi fashion de Instagram pe care să le urmărești cât stai acasă

Text: Daria Georgescu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion