Mihaela Glăvan a lansat colecția de primăvară-vară 2018, o reinterpretare urbană a echipamentului tehnic de munte

Designerul Mihaela Glăvan a lansat o nouă colecție de încălțăminte și accesorii din piele, pentru sezonul de primăvară-vară 2018.

Mihaela Glăvan a lansat o nouă colecție de pantofi și accesorii. Inspirația pentru colecția acestui sezon a fost echipamentul tehnic de munte, reinterpretat însă într-un stil urban. Motive florale brodate, accesorii metalice și kitten heels, toate și-au găsit locul în această nouă colecție.

Mesajul colecției propune o reinterpretare a forței așa cum se manifestă ea de către omul modern, puternic urbanizat, care nu uită insă de sensibilitatea și sinceritatea pașilor lui. pe care îi urcăm în fiecare zi capătă forme din ce în ce mai diferite – sunt limite im-puse de societate sau chiar de noi înșine. Cei care cuteză să îi cucerească și luptă pentru libertatea lor merită un act artistic dedicat', a explicat designerul Mihaela Glăvan.

În cadrul evenimentului de lansare, nume recunoscute din cinematografie și film din România au prezentat colecția: Ana Ularu, Maria Obretin, Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Dana Rogoz etc.

Pantofii și accesoriile semnate Mihaela Glăvan sunt realizați exclusiv în propriul atelier, în București.
Răsfoiește galeria noastră pentru a vedea câteva imagini de la evenimentul de lansare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion