Mews, un nou brand 100% românesc, născut din colaborarea Musette & Venera Arapu

Un nou brand autohton s-a născut pe piața românească, iar ELLE a fost la lansare și îți spune cum a fost!

Mews x Venera Arapu și-a făcut debutul pe 5 decembrie, la adresa din Calea Victoriei 114. În spațiul creativ Musette Kube, Cristina Bâtlan – fondatoarea Musette – și designerul Venera Arapu și-au unit forțele și au creat un nou brand care să împletească viziunea și calitatea accesoriilor și pantofilor Musette cu piesele distinse și eclectice semnate de Venera.

Întreaga colecție a fost imaginată și schițată de către Venera, iar Musette s-a ocupat de tot ce înseamnă producție. Flacăra pare să fie laitmotivul colecției, regăsită pe majoritatea pieselor: de la pantofi, sandale, cizme sau ciocate, și până la sacouri, rochii și topuri inedite, Mews vrea să cucerească publicul român cu piese *Made in Ro, materiale de înaltă calitate, o execuție meticuloasă & impecabilă și prețuri mult mai accesibile.

Așa cum au povestit și cele două femei de succes din spatele brandului Mews, colaborarea a venit din ambele părți și a funcționat de la sine. Și ELLE a fost prezentă la lansare, alături de influenceri, presă și prieteni ai brandurilor. Așteptăm cu nerăbdare să ajungă colecția în online și în magazinele selectate din țară și străinătate. Dar, până atunci, aruncă un ochi pe galeria foto, ca să vezi cum a fost!

Foto: Vlad Chirea

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion