Instastyle: Cele mai cool tricotaje ale sezonului

Nimic nu este mai confortabil în timpul sezonului de iarnă decât un pulover moale din lână sau o rochie tricotată. Iată care sunt cele mai stylish variante via Instagram!

Texturi naturale

@lindatol_, @louloudesaison și @pernilleteisbaek sunt ambasadoarele perfecte pentru purtarea tricotajelor în tonuri neutre într-o manieră deloc plictisitoare! Preferatul meu este look-ul Lindei Tol, în care m-a cucerit contrastul cromatic, mai ales între puloverul vernil și pantofii galbeni.

Make a splash

Îți propun ca în această iarnă să îți faci puțin curaj și să porți tricotaje colorate sau, de ce nu, chiar mai multe culori în același timp. Ținuta propusă de Eva Chen (@evachen212) este un exemplu perfect în acest sens. Poți începe însă cu varianta purtată de @vikyandthekid, în care s-a mizat pe o cromatică neutră, tocmai pentru a potența accentul de culoare puternic al maletei.

Giovanna Battaglia

Giovannei Battaglia (@bat_gio) nu am cum să nu îi dedic o întreagă secțiune care privește tricotajele, ea fiind întotdeauna cea mai versatilă în acest joc de styling. Fie că vorbim despre fuste sau jachete cu motive tradiționale, salopete sau clasicul pulover bej, ea reușește să aducă tricotajele în prim plan într-o manieră cool și actuală.

Citește și:
10 piese chic din tricot, pe care merită să le cumperi chiar acum

Foto: Instahram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion