Gențile pe care trebuie să le ai vara asta

Colecția ta de genți are nevoie de modele noi, așadar ți-am pregătit o selecție perfectă pentru zilele de vară.

Gențile sunt acele accesorii care nu ne lipsesc niciodată. Cumva, mereu trebuie să avem la noi diferite obiecte, de la portofel și chei la trusa de cosmetice, ochelarii de soare sau orice altceva ai nevoie.

Pentru că vara ne gândim automat la vacanță, ți-am pregătit o selecție de modele cool, care nu trebuie să îți lipsească din garderobă!

1. Geanta de rafie

Geanta de rafie este accesoriul care nu trebuie să îți lipsească vara. Indiferent de stilul pe care îl adopți de obicei, aceasta se va integra perfect. În plus, va fi foarte utilă și în călătorii.

2. Geanta de plajă

Știi deja că vara aceasta ți-o vei petrece aproape în fiecare weekend la mare, așadar ai nevoie de o geantă potrivită. Alege un model încăpător, însă stylish, deoarece nu știi niciodată când vei rămâne direct la petrecerea de pe plajă. Poți alege un model de rafie sau, de ce nu, unul din material textil.

3. Geanta transparentă

Te vei îndragosti de acest model, deoarece se va potrivi foarte ușor oricărei ținute. O poți purta atât la un look casual cu jeans, cât și la un outfit de festival.

4. Geanta-borsetă

Dacă plănuiești să mergi la festivaluri vara asta, trebuie să ai o borsetă! Îți vor încăpea portofelul, bateria externă și orice alte lucruri mici, dar la fel de importante și, în același timp, vei avea mâinile libere, putând astfel să dansezi în voie.

Poți găsi numeroase variante, de la modele foarte mici, până la cele mai mari, din material textil.

5. Geanta rotundă

Poate nu îți vor încăpea toate lucrurile de care ai nevoie în fiecare zi, însă ținutele tale vor avea mai multă personalitate. Deși nu este întocmai modelul perfect pentru zilele în care mergi la birou, sigur ți se va părea o geantă cool&stylish!

Citește și:
10 cele mai cool rochii maxi de vară

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion