Gala Met 2017 va avea ca tema Rei Kawakubo & Comme des Garcons

Muzeul de Arta Met din New York a anuntat, recent, care va fi tema urmatoarei Gale. Gala Met 2017 va celebra brandul Comme des Garcons si pe desigerul sau fondator, Rei Kawakubo.

Muzeul Met din New York, recunoscut pentru expozitia sa iconica de arta si costum si pentru faimoasa Gala Met, ambele evenimente desfasurandu-se anual, a anuntat recent care va fi tema anului 2017.

Expozitia si gala Costume Institute vor celebra designul revolutionar al designerului japonez Rei Kawakubo si al reprezentativului sau brand, numit Comme des Garcons.

Rei Kawakubo a fondat brandul Comme des Garcons in anul 1969, iar astazi una dintre persoanele cheie din echipa de creatie este si designerul Junya Watanabe. Este pentru a doua oara in istoria expozitiei si a galei Met in care este celebrat un designer in viata. Prima data cand s-a intamplat acest lucru a fost in anul 1983 cand creatorul onorat era nimeni altul decat Yves Saint Laurent.

Citeste si:
Cui i-e frica de moda momentului?

Curatorul Costume Institute, Andrew Bolton, a declarat despre Rei Kawakubo ca este „unul dintre cei mai importanti si influenti designeri” si ca, prin munca ei, „a redefinit estetica erei noastre”.

Gala Met 2017 va avea loc in prima zi de luni din mai, conform traditiei. De-abia asteptam sa vedem cum vor interpreta vedetele si personalitatile din lumea modei tema anului urmator!

Pentru inspiratie, iata in galeria noastra cateva design-uri reprezentative ale brandului Comme des Garcons din ultimii ani.

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion