Would you be my Valentine?

Cât de importantă este ziua de Valentine's și cum ne raportăm la ea în materie de stil? Află câteva idei despre ce să porți într-una dintre cele mai „populare” sărbători de dragoste din lume.

Deja de la începutul lunii februarie începe „freamătul” legat de Valentine’s Day. Mai ales pentru fete. Se întreabă una pe alta unde le-a invitat iubitul sau ce surpriză le-a pregătit și iată cum intervine o concurență între prietenele cele mai bune. Iar dacă nu au iubiți, fetele ies în oraș împreună și se distrează chiar dacă sunt single. Și nu este nimic rău în asta, doar că nu trebuie să fie neapărat 14 februarie ca să ne distrăm sau ca să „celebrăm” iubirea.

Dar dacă totuși o facem, haideți să o facem în mod firesc și deloc forțat. Îmi permit să dau doar sfaturi despre modă stil, nu sunt (încă) expertă în „dragoste'”

  1. Nu te strădui prea mult

Fii sexy mereu, nu doar de Valentine’s day! Poartă lenjerie sexy în fiecare zi, nu doar când vrei să impresionezi. Un sutien din dantelă ultra sexy se potrivește perfect chiar și cu un T-shirt alb sau un hood.

  1. Poartă ceva masculin

Nu încerca să te îmbraci ultra feminin fix pe 14 februarie. Dacă stilul tău este unul care include și elemente masculine, atunci păstrează-le și pe acestea. Poartă, de exemplu, un slipdress ultra feminin cu o pereche de sandale super sexy și un blazer, masculin, oversized pe deasupra. Aceasta este o ținută cu care nu vei da greș din punctul meu de vedere.

  1. Renunță la rujul roșu

Știu că este greu să renunți tocmai la ruj, dar te sfătuiesc să își faci un machiaj cât mai natural cu accent mai degrabă pe ochi. Privirea este mai importantă ca orice. În plus, te sfătuiesc să renunți la clișeele de genul: ruj roșu intens de Valentine’s Day.

  1. Nu aștepta să fii doar tu surprinsă

Încearcă să îți surprinzi și tu iubitul, nu aștepta mereu să o facă doar el. Ce ar fi să organizezi tu ziua de 14 februarie și să faceți activitatea care îi place lui cel mai mult chiar dacă nu este neapărat cea mai romantică. Ce părere ai despre a-ți petrece cu el o zi întreagă la munte, schiind împreună? Poți fi tu romantică prin atitudine dar nu uita să fii și sexy, stylish & spirited chiar și pe pârtie!

Citește și:
Buy Local! Cele mai cool brand-uri românești tinere care mizează pe sustenabilitate

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion