Fashion trend: Top modele de genți pentru sezonul de toamnă-iarnă

Judecând după nenumăratele tendințe în materie de genți care au defilat pe podiumurile de toamnă-iarnă, a venit momentul să aruncăm o privire asupra celor mai importante dintre ele.

Fiecare sezon aduce după sine nenumărate trend-uri, unele pe care merită să le abordăm, altele doar sezoniere. Cert este însă că gențile joacă un rol foarte important în compunerea unui look actual și bine pus la punct, așadar direcțiile în care au fost interpretate ele de designeri merită o atenție deosebită.

Pentru sezonul rece, poșete de toate felurile, formele și din toate materialele posibile au entuziasmat critici de modă și fashioniste deopotrivă. Stiluri noi și fresh au împânzit podiumurile, iar pentru a-ți face alegerile mai ușoare ți-am pregătit o selecție cu cele mai notabile dintre ele.

Cu lanțuri

Lanțurile ca ornament capătă o amploare din ce în ce mai mare, iar pe lângă bijuterii, ele au decorat sezonul acesta nenumărate genți. De la Boss, care le-a folosit pe post de toartă, la Ulla Johnson care a ales o variantă mai lungă pentru a permite purtarea poșetei cross-body, până la J.W. Anderson care le-a folosit strict decorativ, interpretările au fost dintre cele mai diverse.

Retro

Luând o formă minimalistă, unul dintre cele mai populare stiluri ale sezonului a fost poșeta retro, simplă și cu toartă. Christian Dior, Jil Sander și Prada s-au întrecut în a reinterpreta această direcție, oferind publicului un model care nu este neapărat cu adevărat o tendință, cât mai mult un clasic actualizat și de nelipsit în garderoba unei femei moderne.

Pufoase și roz

De la New York la Paris blana ecologică și penele jucăușe au decorat nenumărate modele de genți. Și totuși, o anumită preferință a designerilor în materie de culori este greu de ignorat. Rozul a fost favoritul lor atunci când au creat aceste genți pufoase. Astfel, Claudia Li, Altuzarra sau Marques Almeida, printre alții, au prezentat fiecare câte o variantă fresh, jucăușă și optimistă.

Geometrice

În anumite privințe, catwalk-urile de toamnă-iarnă 2020 au fost ca un curs de reîmprospătare a cunoștințelor despre geometrie. Unele case de modă, precum Coach, au ales cuburi, Paco Rabanne a optat pentru forme rotunde, în timp ce Coperni și Celine s-au lăsat seduși de forme triunghiulare.

Patchwork

De ce să alegi o singură țesătură atunci când te poți juca cu mai multe? Patchwork-ul a fost prezent în nenumărate colecții de sezon, dovedind că, cu cât o geantă este mai eclectică, cu atât mai bine. De la modele hobo de dimensiuni mari până la clutch-uri de inspirație vintage, patchwork-ul este un upgrade binevenit pe care-l poate avea orice geantă toamna aceasta.

Utilitare

În acest sezon, niciun gadget nu este neglijat. Toate, de la AirPods la sticle de apă, primesc acum un tratament regal, designerii trimițând pe podiumuri cele mai spectaculoase variante sub formă de genți în care le poți depozita. Fie că e vorbim de centuri, modele de pus la gât sau chiar la pantofi, toate obiectele de care ai nevoie au acum un recipient special conceput pentru ele.

Cu franjuri

Dacă te afli în căutarea unei tendințe îndrăznețe în materie de genți, atunci aceasta este. Bottega Veneta, Dior sau Boss, printre nenumărate alte case, au avut în colecțiile lor cele mai cool modele de genți cu franjuri. Este o tendință deosebit de spectaculoasă căreia merită să-i acorzi o șansă. Cu ajutorul unei astfel de genți, ținuta ta se va transforma în doi timpi și trei mișcări în cea mai cool și stylish apariție.

Citește și:
Top 6 modele de jeans pentru acest sezon

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion