DSQUARED2 anunță deschiderea primului său boutique monobrand din România

DSQUARED2 anunță deschiderea primului său boutique monobrand din România, în cadrul galeriei comerciale The Grand Avenue, situată la parterul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel din Capitală.

DSQUARED2 anunță deschiderea primului său boutique monobrand din România

Monobrandul DSQUARED2 va fi poziționat în zona centrală a galeriei și va dispune de colecții atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Deschiderea este așteptată în următoarea perioadă, cel mai probabil la începutul lunii iulie 2018, astfel încât primele colecții disponibile vor fi cele Fall Winter 2018 / 2019. Designul spațiului este unul original DSQUARED2 și este realizat împreună cu echipa italiană de arhitecți de la MRZ ARCHITETTI, fiind în aceeași linie cu cel mai recent concept internațional DSQUARED2. Toate elementele de mobilier vor fi realizate exclusiv în Italia, printre materialele folosite predominând lemnul masiv, piatra și alama.

Înființată de frații gemeni Dean și Dan Caten, filosofia Dsquared2 este un mix unic de personalitate canadiană, croitorie italiană rafinată și senzualitate plină de viață. Stilurile contrastante se amestecă într-o combinație îndrăzneață – sportiv și plin de farmec; relaxat și extravagant; masculin și feminin. Din 1984 până în prezent, nimeni nu încapsulează energia, dinamismul, distracția și pasiunea pentru modă de lux la fel ca Dsquared2.

Dean și Dan își împart viața între casa lor din Londra, studioul de design, fabrica din Milano și nenumăratele locații globale care împărtășesc spiritul Dsquared2. Așa cum spune și spune motto-ul mărcii: născut în Canada, trăind în Londra și realizat în Italia.

Primul boutique monobrand DSQUARED2 din România va fi operat în sistem de franciză de una dintre cele mai vechi companii din retalilul de lux din România – Elis Group Impex – aceeași care administrează, încă din 2003, magazinul multibrand Capodopera, situat, în prezent, pe bulevardul Unirii nr. 12 din București.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion