Cum porți tenișii vechi din garderoba ta?

ellede Domnica Margescu

Află trei moduri inedite în care poți „resuscita“ tenișii vechi din garderoba ta!

Există o regulă care nu trebuie încălcată sub nicio formă atunci când vine vorba despre teniși. Nu arunca niciodată tenișii din garderoba ta chiar dacă ți se par uzați, vechi și passe. Acum, de exemplu, cel mai cool trend este acela de a purta teniși uzați.

Alessandro Michele de la Gucci sau Demna Gvasalia de la Balenciaga au creat exact acei teniși voluminoși inspirați din anii 80 cărora le-au adăugat un aer uzat. Da, chiar așa! În ziua de azi cumperi o pereche de teniși noi care arată purtați.

Și atunci nu este mai simplu și mai logic să îți faci ordine în dulap șă să scoți din nou modelele tale prefetare precum Nike Air Max, Converse sau Adidas Stan Smith? Ba mai mult, îți poți întreba părinții dacă nu mai au o pereche rătăcită prin podul casei. Te sfătuim să încerci să analizezi fiecare trend și să fii cât mai autentică & creativă în ceea ce privește moda. De cele mai multe ori, în garderobele noastre se află piese uber cool de care uităm pur și simplu. După cum vezi, moda ne ia mereu prin surprindere.

Dacă nu te inspiră cele trei modele alese, descoperă în galeria noastră încă o selecție de sneakers cool.

Citește și:
Cum porți pantalonii de trening în 10 feluri diferite?

Foto: PR, Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion