Culoarea pe care trebuie s-o porți în acest sezon

Lumea modei poate fi împărțită în două, între cei care iubesc culorile și cei care nu.

Dar indiferent din ce tabără faci parte, există o culoare care se află la granița între cele două. Albastrul! Fie că îl preferi sub forma unei rochii elgante într-o nuanță aprinsă de cobalt sau pur și simplu sub formă de denim vintage, este o nuanță care se regăsește în aproape fiecare garderobă. Sau cel puțin, este pe cale să fie.

Experții de la Pantone anunță anual culoarea anului, iar cea pe care au stabilit-o pentru 2020 este albastrul clasic. Descrisă drept „o nuanță atemporală și de durată, elegantă în simplitatea sa”, nu este de mirare că se dovedește deja a fi în topul preferințelor cunoscătorilor de modă și nu numai. De fapt, chiar înainte de a fi anunțat, albastrul a fost prezent în mai toate prezentările de primăvară – vară 2020.

Toți, de la Boss la Molly Goddard și până la Balmain au prezentat piese albastre sub o formă sau alta. The Row a amestecat nuanțe light cu bleumarin, Prabal Gurung a prezentat costumul perfect într-o nuanță aprinsă, iar Staud a dat lovitura cu o pereche de bermude din satin.

Dar pe lângă piesele designerilor, magazinele de retail oferă și ele o multitudine de variante pe care le poți comanda acum online, bineînțeles la prețuri mult mai atrăgătoare. Așadar aruncă un ochi peste pozele de care ți le-am pregătit, atât cu exemple de pe catwalk-uri și din moda străzii, cât și cu câteva sugestii accesibile, dar de efect.

Citește și:
8 piese basic sub 200 lei, pentru acasă

Text: Daria Georgescu
Foto: Instagram, Imaxtree, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion