The Chainsmokers, noii ambasadori globali Tommy Hilfiger Menswear

The Chainsmokers sunt noii ambasadori globali Tommy Hilfiger Menswear, acestia fiind una dintre cele mai apreciate trupe pop la nivel global.

The Chainsmokers, noii ambasadori globali Tommy Hilfiger Menswear

The Chainsmokers sunt noii ambasadori globali Tommy Hilfiger Menswear. Alex Pall si Andrew (Drew) Taggart formeaza din 2012 una dintre cele mai de succes trupe pop, castigatoare a Premiului Grammy si, incepand cu toamna lui 2017, vor fi ambasadori pentru Tommy Hilfiger Menswear, incluzand Hilfiger Edition, Tommy Hilfiger Tailored si Tommy Hilfiger sportswear.

The Chainsmokers sunt in centrul culturii pop moderne si muzica lor rezoneaza cu un public global,' a declarat Tommy Hilfiger. Admir felul in care si-au construit o nisa noua in care fuzioneaza stilurile indie, pop, dance si hip-hop. Alex si Drew sunt definitia perfecta pentru Tommy Guy al zilelor noastre – ei remarcandu-se in lumea muzicala prin talentul, optimismul, sound-ul unic si stilul cool fara efort. Suntem extrem de incantati sa lucram cu ei in domeniul modei.'

La fel ca Tommy Hilfiger, am crezut întotdeauna in celebrarea individualitatii si in spargerea tuturor conventiilor,' au declarat membrii The Chainsmokers. Tommy a deschis calea colaborarilor dintre fashion si muzica si suntem fericiti sa colaboram cu un brand care impartaseste viziunea noastra artistica si pasiunea de a crea experiente memorabile pentru fani.'

Campania fotografiata de Lachlan Bailey in San Francisco va debuta in toamna acestui an. Noua colectia va sarbatori anii ’90 cu o reinterpretare fresh a traditiei, intrupand atitudinea rebela care a caracterizat deceniul.

Colectiile Tommy Hilfiger pentru barbati sunt disponibile in magazinele Tommy Hilfiger din intreaga lume si prin intermediul partenerilor selectionati.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion