Cele mai HOT micro-trend-uri fashion ale sezonului

Cristina Crăciun îți arată cum va interpreta ea cele mai importante micro-trend-uri ale acestui sezon.

Noul romantism

De când am văzut pentru prima dată colecțiile Prada și Valentino toamnă-iarnă 2019/2020, m-am îndrăgostit pe loc de această interpretare modernă a romantismului. Până acum nu au reușit să mă convingă foarte multe elemente florale, însă măiestria Miucciei Prada tocmai în asta constă: în a scoate elemente din mediul lor clasic și a le reinterpreta, convingându-mă imediat că garderoba mea are nevoie de florile 3D aplicate pe rochii sau de imprimeurile florale grafice. Iar orice piesă din colecția Valentino cu sculptura celor doi îndrăgostiți sau rochiile cu citate mi se par, pur și simplu, unele dintre cele mai frumoase declarații de dragoste pe care le-am văzut.

Nostalgii de început de secol

Dintotdeauna am avut o afinitate pentru cape, datorită aerului lor teatral, de început de secol, și a eleganței atemporale pe care o emană această piesă vestimentară, un substitut perfect pentru clasicul sacou sau palton. Nu găsisem, însă, varianta perfectă care să îmbine aerul dramatic cu un cut modern, până la sugestiile Chanel, Marc Jacobs sau Celine din acest sezon.

Chipiul

Cumva mă surprinde și pe mine că mi-a atras atenția tocmai acest accesoriu, care, din păcate, nu mi se potrivește deloc! Însă varianta din piele de la Louis Vuitton și cele cu aplicații din cristale de la Saint Laurent by Anthony Vacarello reprezintă acele accente punk care mi se par extrem de cool și actuale!

Citește și:
Fashion trend: Abundență de carouri

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion