Ce încălțăminte se poartă în 2019?

Ai făcut deja research-ul pentru încălțămintea ta preferată pentru anul 2019? Inspiră-te din selcția făcută de echipa Elle!

După cum vei observa în scurt timp din galerie, vei realiza că în 2019 se poartă orice fel de încălțări: de la platformele gheișelor și până la cizmele cowboy, trecând prin kitten heels și papuci! Întrebarea este: noi ce alegem din tot ce propun designerii? Ei bine, totul depinde de stilul tău personal și de ce modele de pantofi se potrivesc siluetei tale. Pentru un stil sporty, spre exemplu, recomandăm tenișii voluminoși a la Versace iar pentru un stil classy-elegant, celebrul model kitten heels. Iată o scurtă trecere în revistă a celor mai importante modele de încălțăminte pentru 2019.

Flats

La categoria flats intră inclusiv papucii, model pe care nu toată lumea îl îndrăgește. Iar dacă vă spunem că în 2019 papucii se poartă chiar și cu o pereche de șosete o să spuneți că au înnebunit designerii! Luați din modă doar ce vă place și adaptați tendințele stilului vostru personal.

Sneakers

Nici la anul nu scăpăm' de ugly sneakers'! Pentru cele care detestă tocurile este o veste exclentă! Și da, îi veți putea purta și cu rochii din paiete!

Boots

Michael Kors a creat un model de cizme adorabile, cu un imprimeu floral colorat. Le poți purta cu o ținută all white sau oricând cu o pereche de jeans trei sferturi. Cine preferă cizmele sexy, le recomandăm pe cele argintii, a la Balmain.

Stiletto

Demult așteptam întoarcerea clasicului model numit stiletto. Este probabil cel mai elegant, cel mai feminin și cel mai flatant model de pantofi. Nici acum nu ne explicăm de ce l-au ocolit designerii atâtea sezoane. Modelele reinterpretate de la Tom Ford, Marc Jacobs sau Dolce&Gabbana sunt vedetele anului ce vine. Nu evita culorile în ceea ce privește acest model, mereu poți pune accentul pe încălțăminte atunci când restul ținutei ți se pare banală. Dar în loc să mai discutăm atât, mai bine ne alegem modelul de stiletto preferat pentru 2019!

Citește și:
Rochia perfectă pentru Revelion 2019

Foto: Instagram (@tabithasimmons)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion