7 branduri românești care m-au cucerit în această vară!

Căutând inspirații pe Instagram, mi-am salvat câteva branduri românești care mi-au atras atenția cu colecțiile lor pentru această vară și cu care sper să vă inspir și pe voi.

Sunt subiectivă atunci când vine vorba despre ce îmi place mie și despre ce aș purta eu. Și de aceea, de cele mai multe ori încerc să scriu articole obiective și să mă pun și în locul sau în „stilul” altora. De această dată însă, o să va spun ce aș purta eu în această vară de la șapte branduri românești!

1. @vpmatelier

Dacă vine vorba despre rochii de vară, ei bine, atunci voi alege una cu spatele gol, lungă până în pământ, într-o culoare puternică pe care aș accesoriza-o doar cu o pereche de flats ascuțiți și atât! Lucian Arsene, designerul V:PM Atelier, creează mereu rochii statement care nu mai au nevoie de nimic altceva.

2.@medeeae

Medeea Ene, designerul propriului său brand, are un stil minimalist pe care îl ador iar cut-urile clean cu care jonglează sunt mereu în stilul meu. Așadar aș purta acest outfit masculin de vară în timpul zilei cu o pereche de sneakers sau seara cu o pereche de kitten heels colorați.

3.@almazclothing

Andra Olaru, designerul brandului Almaz m-a cucerit definitiv cu sacourile sale oversized iar cel din această vară, perforat, își va găsi imediat loc în garderoba mea. Îl voi purta cu o pereche de jeanși la fel de oversized!

4.@murmurclothing

Chiar dacă nu îmi stă în fire să port rochii din tul, m-am decis totuși să fac o încercare în această vară și am ales o ținută din colecția Murmur, semnată de Andreea Bădală, unul dintre designerii mei favoriți, pe care o urmăresc încă de la prima ei colecție.

5.@manuriclothing

Dacă mă gândesc ca în această vară să îndrăznesc și să port un top decupat, acesta va fi cu siguranță semnat Manuri. Iar o pereche de jeanși albi cu talie super înaltă reprezintă piesa cu care aș purta topul decupat.

6. @no44store

Cum sunt un mare fan al jeanșilor, trebuie să îți mărturisesc că No44 este unul dintre brandurile mele favorite de jeanși, și da, este un brand românesc! Îți recomand să probezi și tu modelul Moon Jean, de care eu m-am îndrăgostit iremediabil.

7. @seenusers

Cămașa albă cropped, decorată cu cristale la guler este una dintre favoritele mele. Este o clasică dar în același timp îți dă un look cool și actual. Probabil că nu aș purta-o așa cum a propus-o designerul Seen Users, Cristina Săvulescu, ci mai degrabă cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, tot albi.

Citește și:
Best dressed: cele mai bune ținute pe covorul roșu la Met Gala 2023

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion