5 trucuri de styling care te pot ajuta să-ți reinventezi vechea garderobă

Într-o perioadă în care shopping-ul nu mai reprezintă neapărat o prioritate, chiar și pentru fashionistele declarate, îți pot sugera câteva trucuri de styling care te pot ajuta să reinventezi o ținută.

Prin aceste trucuri poți „resuscita” piese & elemente din garderoba ta pe care nu le mai luai neapărat în considerare.

1. Haina din blană sintetică

Sunt convins că ai o astfel de haină în garderobă; dacă nu ai, sigur poți găsi una la o mătușă sau într-un magazin SH, la un preț mai mult decât rezonabil. Alege o haină lungă pe care o poți modifica foarte ușor la umeri, pentru mai multă structură, la orice atelier de croitorie. Poart-o cu o centură îngustă, colorată. Efectul este garantat! (PRADA)

2. O rochie nouă din mai multe rochii vechi

Da, da, ai citit bine; alege câteva rochii mai vechi din garderobă, cu imprimeuri diferite, și apelează cu încredere la un tânăr designer care te poate ajuta să obții o piesă cool & fresh, fără să plătești o avere pentru asta. (MARINE SERRE)

3. Poartă capișoane

Sau căciuli burlan, așa cum le spuneam eu în copilărie – sunt o alternativă practică și actuală pentru un styling uber-cool. (LEMAIRE)

4. Alege un duffle coat în locul clasicului palton

Dacă ai unul mai vechi îl poți restiliza cu ajutorul unor accesorii banale, dar de efect, cum ar fi niște ciucuri supradimensionați. (MAX MARA)

5. Poartă mănuși colorate

Efectul este cu atât mai puternic cu cât apelezi la un contrast cromatic – de exemplu, la un costum verde poți mixa niște mănuși scurte din piele bleumarin. (LACOSTE)

Citește și:
Top 8 piese în care merită să investești anul acesta și de ce

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion