5 piese care au devenit deja esențiale în orice garderobă

Mi se întâmplă des să primesc această întrebare – care sunt piesele esențiale dintr-o garderobă? Sigur, ani de zile s-a vorbit despre rochia neagră, trenciul bej, cămașa albă, pantofii stiletto etc.

Toate acestea se înscriu la capitolul piese esențiale. Discuția ar putea fi mult mai lungă – nu orice cămașă albă ajunge în topul favoritelor. Sunt convins că sunteți familiare cu acele cămăși din bumbac elastic, cambrate, cu pense și nasturi din plastic – evitați-le! Același lucru este valabil pentru fiecare piesă în parte.

Pentru a fi considerată esențială, o piesă trebuie să treacă proba timpului, să fie de calitate (nu, nu e un clișeu, ci o condiție obligatorie!) și să nu fie ultra-trendy.

În ultimii ani aceste piese s-au înmulțit – bocancii military, de exemplu, fac parte acum dintre piesele pe care orice femeie preocupată de modă ar trebui să le aibă.

Iată 5 elemente despre care pot afirma că au devenit indispensabile pentru o garderobă șic:

1. Salopeta din bumbac – versatilă, deja clasică, poate fi mixată cu încălțări sport, sandale cu toc, ciocate, aproape cu orice.

2. Pălăria pescărească (așa îmi place mie să îi spun) – un accesoriu cool, potrivit în mai multe contexte – streetstyle, vacanță, orice tip de styling cu o notă fresh.

3. Costumul masculin – nu mă refer la acele costume „office”, plicticoase, cu un iz prăfuit, ci la costumele actuale, supradimensionate, cu un cut impecabil.

4. Cojocul – pe lângă haina din alpaca, deja celebra Teddy Bear, cojocul nu trebuie să lipsească din garderoba ideală.

5. Haina scurtă în carouri – poate fi un model alternativ, cool, supradimensionat, sau o poți alege în varianta clasică, tip pea coat.

Citește și:
Top 8 piese de cumpărat acum online

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion