25 de designeri romani participa la prima editie a Band of Creators Glam Shop

Au mai ramas cateva zile pana la petrecerea de Craciun a biroului si trei saptamani pana la Revelion, insa anul acesta goana dupa outfitul perfect trece la categoria "amintiri reprimate".

25 de designeri romani participa la prima editie a Band of Creators Glam Shop

De aceasta data, Band of Ceators Glam Shop aduce la Artmark joi, pe 8 decembrie, o selectie de tinute glam create de 25 dintre cei mai talentati designeri romani. Pas du Tout, Parlor, AFMF, Florentina Giol, Larisa Dragna, Edita Lupea, Cloche, Aureliana, No 23, Atribut, Bianca Popp, Ingrid Teodosiu, Georgiana Giuroiu sau Nico Carp semneaza colectii-capsula in care vom straluci in luna petrecerilor.

Nu vor lipsi nici designerii de accesorii – Iuliana Asoltanei a creat o colectie de bijuterii glam, iar Wild Inga, Simina Filat Si Atribut vor ajuta fashionistele sa-si completeze tinutele cu posete pe masura. Pantofii, marea obsesie a femeilor, vor straluci la propriu datorita colectiei semnate Cristina Maxim.

Joi e o zi perfecta pentru shopping glam, prin urmare Band of Creators Glam Shop va fi deschis pana la orele 22.00. Un barista specialist in latte art va fi prezent pe toata durata evenimentului si va asigura doza necesara de energie si cofeina. In plus, pasionatele de moda vor avea acces la o selectie de tinute must have recomandate de stilistii revistei Elle.

Pop-up shopul va fi deschis joi, 8 decembrie, intre orele 10.00 si 22.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, in valoare de 10 lei, sau pe baza de invitatie. Mai multe detalii puteti gasi pe www.bandofcreators.com.

Evenimentul este organizat de Band of Creators cu sprijinul Beauty District, Magic FM si al revistei ELLE. Tinerii designeri sunt sustinuti si de Fantana si Kafune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
evedete.ro
Mai multe din fashion