Secrete de frumusețe pe care trebuie să le cunoști

Ne dorim să arătăm mereu cât mai bine și toate avem câteva secrete care ne pun în evidență frumusețea.

Secrete de frumusețe pe care trebuie să le cunoști

Iată câteva secrete de frumusețe pe care trebuie să le cunoști.

1. Lacul de unghii se uscă mai repede în apă rece

Nu te-ai săturat să stai și să aștepți ca lacul de unghii să se usuce? Și în ultimul moment să ți se strice manichiura? Încearcă următorul truc: la 30 de secunde după ce ai aplicat lacul de unghii, scufundă-ți mâinile în apă rece pentru 15 secunde. Acest lucru va ajuta la uscarea mult mai rapidă a lacului de unghii.

2. Prelungește viața mascarei tale preferate

Acest truc va fi apreciat de toate cele care adoră mascara și care vor să prelungească viața produsului lor preferat (atenție: nu trebuie să depășești data de expirare înscrisă pe ambalaj). Când observi că mascara ta preferată începe să se usuce adaugă 2-4 picături de Visine și amestecă. Acest secret îți va permite să folosești produsul pentru încă vreo 2 săptămâni fără a-ți pune în pericol vederea și sănătatea.

3. Crema de ochi nu este numai pentru ochi

Deși principalul motiv pentru care îți achiziționezi o cremă de ochi este ca să îți îngrijești acea zonă, trebuie să știi că o cremă de ochi poate aveam mai multe întrebuințări. O poți folosi în jurul buzelor sau pe frunte. De fapt, o poți folosi oriunde observi apariția ridurilor sau vezi că actuala cremă de față nu dă rezultate.

4. Exfolierea buzelor

Din când în când este nevoie să îți exfoliezi buzele iar acest lucru este cu atât mai necesar atunci când vremea este schimbătoare și observi că buzele ți s-au uscat. Nu trebuie să ai un produs special pentru asta. Poți folosi o periuță de dinți, cu o singură condiție: să fie nouă. Udă periuța și plimb-o încet pe suprafața buzelor. Nu numai că ajută la exfoliere, ci va oferi și volum buzelor.

5. Îngrijire inversă

Dacă vei sta un pic să te gândești îți vei da seama că este un truc pe care ar fi trebuit să îl pui în aplicare de mai mult timp. De obicei, atunci când aplicăm produsele de îngrijire a tenului folosim mișcări descendente și începem „operațiunea” de la frunte, pomeți, terminând pe gât. De fiecare dată când procedăm așa, contribuim la accelerarea procesului de îmbătrânire și la formarea ridurilor. Schimbă-ți acest obicei. Încearcă să aplici produsele de îngrijire de jos în sus!

6. Bicarbonat de sodiu + șampon = un păr frumos și sănătos

Cu siguranță ai auzit de numeroasele aplicații ale bicarbonatului de sodiu (și nu vorbim de rețetele culinare). Adaugă o linguriță de bicarbonat de sodiu în șamponul pe care îl folosești în mod normal și spală-te pe cap ca de obicei. Vei observa că părul tău este mai strălucitor, devine mai puternic și chiar ajută la înlăturarea mătreții.

7. Blush natural

Este un truc ce datează de prin anii 1800 și pe care foarte multe femei îl pun în aplicare și acum. Atunci când ai nevoie de puțină culoare în obraji și nu ai un blush la îndemână este suficient să te ciupești delicat de pomeți. Poate nu este cea mai plăcută metodă de a oferi culoare obrajilor tăi însă este foarte eficientă. În plus, îți oferă o culoare naturală pe care niciun produs de frumusețe nu poate.

Citește și:
Ce trebuie să faci pentru a avea un păr minunat dimineața

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty