Prima editie ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS – EIBA

Pentru prima data in istoria revistei ELLE, 40 de editori din 40 de tari au votat produsele favorite de infrumusetare lansate in anul 2012. In urma unui proces global de jurizare, s-au desemnat 12 castigatori, grupati in patru categorii: Skin Care, Body Care, Hair Care si Make-up.

Prima editie ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS – EIBA

Produsele castigatoare vor fi anuntate in editia Ianuarie 2013 a revistei ELLE, acestea regasindu-se ulterior si pe site-ul revistei.

In urma concursului ELLE International Beauty Awards 2013 vor fi dezvaluite si rezultatele studiilor exclusiv realizate pe femei si care vizeaza obiceiurile lor cosmetice, din 34 de tari si incluzand peste 30.000 de femei – un prilej de a decoda si intelege mai bine nevoile si cerintele femeii moderne.

Concursul EIBA a adunat expertiza si votul urmatoarelor editii ELLE: Argentina, Belgia FR, Belgia FL, Bulgaria, Canada, China, Croatia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Olanda, Hong Kong, Ungaria, India, Italia, Japonia, Korea, Mexic, Orientul Mijlociu, Norvegia, Polonia, Portugalia, Quebec, Romania, Rusia, Serbia, Singapore, Slovenia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Taiwan, Tailanda, Turcia, Ucraina, SUA, Vietnam.

Despre LAGARDERE ACTIVE:

Lagardère Active face parte din cele patru filiale Lagardère SCA, alaturi de Lagardère Publishing (carti), Lagardère Services (distributie presa & servicii complementare) si Lagardère Unlimited (marketing si management pentru difuzarile sportive, reprezentanta tinere talente sportivi si artisti).
Creator media, Lagardère Active este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata globala, incluzand productie de reviste, audio-vizual (radio, TV si productii TV), platforme si servicii digitale si publicitate.

Lagardère Active detine brandul ELLE si derivatele acestuia, licentiate astfel:
-Hearst in 14 tari (15 editii ELLE);
-26 de licente individuale in toata lumea care publica 27 de editii ELLE;

In prezent, reteaua ELLE cuprinde 43 de editii in toata lumea si 25, in cazul publicatiei ELLE DECORATION.

* Folosirea logo-ului EIBA este strict interzisa fara permisiunea ELLE ROMANIA
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty