(P) Din bucătărie, pe chipurile din întreaga lume

Când Tina Søgaard a început să mixeze ingredientele pentru a realiza produse de ȋngrijire pentru sine, ȋncă nu știa că dă startul unui Brand de Skin Care de succes. La acel moment Tina tocmai traversase un divorț dificil, ce îi afectase și tenul, acesta căpătând un aspect tern și obosit.

Datorită numeroșilor ani de experienţă pe care Tina îi avea în industria produselor de îngrijire personală, aceasta a știut exact care sunt ingredientele ce îi vor oferi rezultate tenului său. Asadar, a realizat creme, serumuri și uleiuri în bucătăria proprie.

Nu a durat mult până când familia și prietenii Tinei au observat că aspectul tenului său s-a îmbunătăţit. Astfel, au dorit să încerce produsele. Pentru Tina a devenit terapeutic să își ajute familia și prietenii – și chiar dacă intenţia ei nu a fost niciodată de a vinde produsele, în curând, specialiștii din domeniul frumuseţii și magazinele de profil au aflat despre efectele acestora.

Așadar, au devenit interesaţi să aducă produsele Tinei în sortimentul lor de produse. Din acel punct, totul a mers repede și așa a apărut Ecooking: Un brand danez de îngrijire a pielii, ce prioritizează rezultatul și este bogat în ingrediente naturale și organice.

„Elementele esenţiale pentru a avea un ten sănătos sunt curăţarea și hidratarea. Dacă ai timp pentru doar doi pași atunci când îţi îngrijești tenul, alege-i pe aceștia doi”, Tina Søgaard, Fondator & Proprietar.

În România, produsele Ecooking sunt disponibile în rețeaua de magazine Douglas.

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty