Noul trend în aranjarea sprâncenelor: garden eyebrows (GALERIE FOTO)

Un trend perfect pentru primăvară: flori... în sprâncene?!

Dacă ai crezut că le-ai văzut pe toate până acum… ei bine, ești foarte departe de adevăr. Noul trend în aranjarea sprâncenelor care a copleșit Instagramul în ultimele zile este unul perfect pentru… primăvară.

De ce? Ei bine, pentru că acesta presupune „transformarea' sprâncenelor în niște mici „grădini', cu ajutorul fardului verde și a decorațiilor sub formă de flori. Hashtag-ul sub care poți găsi imagini cu aceste noi sprâncene este foarte sugestiv: #gardeneyebrows.

Totul a pornit de la o imagine postată de Taylor R, o vloggeriță celebră pe Youtube, care și-a realizat aceste sprâncene pentru prima oară. De fapt, tot ea a fost în spatele unui alt trend celebru pe Instagram, cel cu sprâncenele „brazi de Craciun'. Se pare că Taylor are o pasiune pentru a inventa noi tipuri de sprâncene!

Cele perfecte pentru primăvară au fost realizate de Taylor pieptănând firele sprâncenelor în sus, cu ajutorul cerii și a unui ruj lichid de culoare verde, transformându-le în iarbă. Apoi, se adaugă mici flori de plastic lipite cu ajutorul adezivului pentru gene sau se desenează (de către o mână foarte talentată) flori minuscule cu ajutorul eyelinere-lor colorate și… voila! #gardenbrows perfecte!

Răsfoiește și galeria noastră pentru mai multă inspirație. Tu ce părere ai, spui „da' sau „nu' acestui nou trend?

Citeste si:
Anastasia Soare, românca care a rescris regulile sprâncenelor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty