Muschi definiti

Uneori, muschilor le place sa se ascunda sub un strat confortabil de grasime. ELLE Man iti recomanda procedurile care iti vor evidentia patratelele in high definition.

 

Muschi definiti

Remodelarea siluetei

Ce este: VelaSmooth este un aparat de remodelare corporala care combina patru tehnologii: radiofrecventa, lumina optica infrarosie, vacuumul pulsat si masajul mecanic. Acest sistem este capabil sa penetreze in profunzime tesutul adipos, pentru a topi excesul de grasime de pe abdomen (sau de pe alte zone) si te ajuta sa scoti la iveala patratelele lucrate din greu la sala. Tratamentul are ca efect cresterea arderilor metabolice, drenajul limfatic si o reducere de tesut adipos ce variaza intre unu si opt centimetri. Un program VelaSmooth cuprinde in medie 12 sedinte, insa numarul acestora variaza de la o persoana la alta, in functie de caracteristicile fiecaruia si de rezultatul dorit.
Detalii: 85 euro/40 de minute.
Unde: Centrul Slim Art, www.slimart.ro.

 

Definirea muschilor

Ce este: Ultrashape V2 este un aparat cu ajutorul caruia se remodeleaza corpul, reducind fara interventie chirurgicala depozitele de grasime. Subtierea tesutului adipos si scaderea masei corporale sint efecte demonstrate clinic, dupa un singur tratament fiind garantata o reducere a stratului de grasime de circa 2 cm, iar dupa mai multe sedinte scaderea in centimetri poate fi multiplicata. Ultrasunetele focalizate sparg celula adipoasa, iar resturile celulare sint absorbite in circulatie si metabolizate pe cai fiziologice. Aparatul foloseste si tehnologii precum radiofrecventa si vacuumul. Tratamentul nu necesita anestezie, nu este dureros si nu lasa echimoze sau cicatrici.
Detalii: 2.580 lei/120 de minute.
Unde: Clinica Miko Med, www.mikomed.ro.

Liposuctie virtuala

Ce este: Cavitatia este o tehnica de tratament ce inlocuieste liposuctia chirurgicala. Echipamentul pentru cavitatie Biotec-Reform lucreaza cu ultrasunete de joasa frecventa (20-40 khz) ce distrug tesutul adipos in profunzime. Inca de la prima sedinta se poate observa o intensa actiune de dezintegrare a tesutului adipos si o remodelare progresiva a profilului corporal. La toate acestea se adauga o buna oxigenare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si a drenajului lichidelor stagnante. Si nu in ultimul rind, o imbunatatire a tonusului si a elasticitatii pielii.
Detalii: 230 lei/40 de minute.
Unde: Centrul Dreamline, www.dreamline.ro.

Contururi sculptate

Ce este: Endermologia este alternativa non-invaziva la chirurgia plastica, bazata pe tehnici de me­cano-transductie prin inter­me­diul rolelor motorizate care mo­delea­za tesutul conjunctiv. Aparatul Keymodule dispune de role moto­rizate independent care permit sis­temului sa actio­neze asupra tesu­tu­lui in ambele sensuri, in functie de programul ales. Roll out se foloseste pentru fermitate deoarece stimuleaza fibroblastii, intarind reteaua de sustinere a colagenului si fibrele de elastina pentru o piele tonifiata. Trata­men­tul are ca efect stimularea microcirculatiei, a sis­te­mului limfatic si im­bu­natateste fermitatea tegumentara. Silueta este vizibil remodelata, iar contururile corpului devin evidente.
Detalii: 45 de euro/35 de minute.
Unde: in centrele Silhouette, www.silhouette.ro.

Criolipoliza

Ce este: Aparatul LipoCryo inlo­cuieste liposuctia cu crio­lipoliza – tehnica de inghetare ce actioneaza asupra adipo­citelor, remodelind corpul in totala siguranta. Procedura nu este dureroa­sa si lucreaza numai la nivelului stratului de grasime fara sa lezeze pielea, fiind utila celor care vor sa-si subtieze cu citiva centimetri ta­lia, coapsele sau bratele. Pentru fiecare zona de tratat, sint necesare pina la trei sedinte de tratament. Dupa o sedinta, grosimea stratului de grasime se reduce cu aproximativ 15 mm., ceea ce echivaleaza cu o scadere de 25-45% (medie 40%) din grasimea zonei tratate. Iar dupa trei sedinte se pot pierde doua masuri la pantaloni.
Detalii: 250 euro/180 de minute.
Unde: Centru Medical Prof. Dr. Ioan Nedelcu, www.drnedelcuioan.ro

Lavinia Gogu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty