Vichy Liftactiv Supreme –antidotul aspectului obosit de peste zi

Intalnirile la care ne grabim sa nu intarziem, alimentatia uneori nepotrivita, stresul de a incerca sa le impacam pe toate si pe toti,provocarile job-ului, orele prelungite din fata calculatorului, obligatiile din fiecarezi -toate ne afecteaza mai mult decat ne putem imagina.

Vichy Liftactiv Supreme –antidotul aspectului obosit de peste zi

Te-ai intrebat vreodata de ce la finalul unei zile, cand te privesti in oglinda, ti se pare ca nu te mai recunosti? Ei bine, afla ca acest lucru se poate explica prin faptul ca tenul isi pierde din prospetime, culoare si elasticitate, motivul fiind un mix de factori interni si externi. Rezultatul are si un nume: imbatranirea de peste zi, fenomen demonstrat de catre Laboratoarele Vichy cu ajutorul medicilor dermatologi si a unor studii de specialitate.

IMBATRANIREA DE PESTE ZI – O REALITATE DOVEDITA DE DERMATOLOGI

Pentru a analiza in profunzime care sunt secretele acestei realitati nou descoperite, laboratoarele Vichy au realizat 4 studii clinice, la care au participat aproximativ 300 de persoane, 70 dintre care au fost urmarite indeaproape, pentru a documenta toate detaliile legate de comportamentul tenului pe parcursul unei zile.

Rezultatele acestor cercetari, in timpul carora 1 din 2 femei au declarat ca isi simt aspectul fetei mai imbatranit la finalul zilei, au revelat ca, pe tot parcursul unei zile, epidermul se subtiaza in anumite zone ale fetei, fluidele dermice coboara datorita efectului gravitational, efectul fiind pierderea vitalitatii tenului.

Imbatranirea de peste zi este o realitate usor sesizabila datorita semnelor de oboseala evidente, a tenului lipsit de stralucire, a ridurilor mai pronuntate si a trasaturilor ce par sa fi cazut, simptome ce devin tot mai evidente in timp, transformandu-se in dovezi a trecerii anilor.

LIFTACTIV SUPREME – SOLUTIA ASPECTULUI IMBATRANIT DE PESTE ZI

Pentru a anticipa si preveni semnele imbatranirii de peste zi, Vichy breveaza LIFTACTIV SUPREME, prima crema antirid pentru 40+ ani ce vine ca solutie impotriva fenomenului de imbatranire de peste zi. Aceasta formula permite o corectare continua a ridurilor si a semnelor de oboseala, actionand imediat, pe parcursul zilei, si pe termen lung.

TEHNOLOGIA UNUI TEN SUPREM

La baza Liftactiv SUPREME sta TEHNOLOGIA DAY PROOF, care presupune asocierea a 2 ingredinte active: cafeina și adenozina. Cafeina are rol de decongestionant, permitand combaterea pungilor de sub ochi și a semnelor de oboseala. Adenozina are rol de relaxare a dermului, astfel prevenind aparitia ridurilor din timpul zilei. Asocierea dintre aceste 2 ingrediente ocupa un rol esential in procesul de regenerare a fibrelor de colagen. Astfel, de dimineata pana seara pielea este netezita, iar trasaturile fetei isi pastreaza din prospetimea diminetii, chiar si dupa orele lungi de munca.

RAMNOZA 5% PENTRU ACTIUNE ANTIRID PE TERMEN LUNG

Ramnoza, un zahar vegetal, in concentratie 5% este ingredientul activ cheie al gamei Liftactiv. Cu ce vine nou Liftactiv SUPREME, pentru a spori eficacitatea pe termen lung, este asocierea Ramnozei cu Neohesperidina, un antioxidant puternic cu origini naturale, din portocalul amar. Astfel, in sinergie, cele doua ingrediente imbunatatesc comunicarea dintre epiderm si derm, favorizand intarzierea procesului de imbatranire pe termen lung. Din prima luna, ridurile fine si cele profunde sunt corectate, pielea devine mai ferma si mai putin palida. Aspectul de ten odihnit este mult mai vizibil, chiar si la sfarsitul zilei.

LIFTACTIV SUPREME este disponibil in farmacii, 2 variante de textura, pentru tenul normal-mixt si ten uscat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty