Jennifer Lawrence este imaginea noului parfum feminin Dior

Jennifer Lawrence este imaginea noului parfum feminin Dior, creat de Francois Demachy, creator – parfumier al faimoase case.

Jennifer Lawrence este imaginea noului parfum feminin Dior

Jennifer Lawrence își împrumută frumusețea naturală și pofta de viață acestei noi creații extraordinare concepute de către Francois Demachy, creator – parfumier al casei Dior. un parfum fără precedent și un univers puternic ce marchează începutul unei noi ere a parfumului pentru casa Dior.

Un talent înnăscut și o prezență extraordinară, cu o energie incontestabilă, Jennifer Lawrence, castigatoarea Academy Award este una dintre cele mai înzestrate actrițe de la Hollywood. Acreditările ei recente includ „mother! ' de Darren Aronofsky si „Red Sparrow' de Francis Lawrence. În 2016, Lawrence a primit cel de-al patrulea Academy Award, stabilind un nou record, și al treilea Glob de Aur pentru rolul ei din „Joy' al lui David O. Russel. Aceasta a fost ce-a de a treia colaborare a ei cu directorul, scriitorul ți producătorul, dupa „American Hustle' și „Silver Linings Playbook', pentru care a caștigat Academy Award pentru Cea mai buna actriță.
A fost nominalizata prima oara pentru Oscar, Globul de Aur si SAG în 2011 pentru rolul ei mult apreciat de adolescentă saracă în drama independentă „Winters Bone'. Lawrence a fost recunoscută la nivel mondial dupa rolul lui „Katniss Evergreen' din celebra serie de filme „The Hunger Games', care a transformat-o în eroul de acțiune cu cele mai mari încasări al tuturor timpurilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty