Ispitele cosmetice ale lunii martie 2023 – cele mai noi și tentante lansări beauty

Noutățile parfumate ale primăverii sunt mai ispititoare ca oricând! Parfumurile florale, fructate sau lemnoase ne vor face zilele mai frumoase și înmiresmate.

Pentru a realiza un machiaj perfect și în tendințe ai nevoie de cele mai bune produse. Le regăsești în selecția noastră. Hidratare, luminozitate, tonifiere, ten fără riduri sau imperfecțiuni, un păr superb – iată ce sugestii avem pentru ca tu să-ți atingi aceste scopuri!

Elixir

Noua apă de parfum Mugler Angel Elixir este o aromă floral-lemnoasă, atrăgătoare și magnetică, disponibilă într-o sticlă reîncărcabilă. Notele de piper roz, combinate cu prospețimea florii de portocal și tonurile condimentate de ylang ylang sunt puse în valoare de cele de iasomie spaniolă și lemn de santal din inima parfumului, la bază regăsind tonurile de vanilie și cele de ambră lemnoasă.

Note intense

Olympéa Flora, noua apă de parfum intensă lansată de brand-ul Paco Rabanne, este un omagiu adus feminității, copleșindu-ne cu note florale de trandafiri roz și bujori, dar și cu tonuri de anason și piper roz. Nota semnătură a parfumurilor Olympéa (acordul delicios de sorbet de coacăze negre învelite în vanilie sărată) se contopește armonios cu cele de lemn de Cașmir și mosc, sporindu-i senzualitatea.

Chanel make-up

Colecția de machiaj primăvară-vară 2023 de la Chanel mizează pe diverse tonuri de roșu și poți observa asta privind nuanțele din cele două palete Les Rouges Yeux et Joues, ce pot fi aplicate fie ca blush sau iluminator, sau ca fard de pleoape sau eyeliner, sau culorile rujurilor Rouge Allure Velvet, ale lacurilor de unghii, sau nuanța Rouge Grenat a mascarei Noir Allure.

Aromă captivantă

Caravanserail Intense este numele noii creații olfactive Parfums de Nicolai, disponibilă în exclusivitate în România pe nicheparfumerie.ro și în magazinele Niche Parfumerie. Notele fructate și dulci sporesc amestecul presărat delicat cu scorțișoară și cuișoare, în timp ce un duo de paciuli și lemn de santal oferă o intensitate lemnoasă, pe o bază de note de ambră uscată, imortele, vanilie și boabe de tonka.

Buchet de flori

DIOR ne ispitește cu una dintre cele mai așteptate lansări parfumate ale momentului: apa de toaletă Miss Dior Blooming Bouquet. Această compoziție puternic florală este caracterizată de note delicate, dar senzuale de trandafir, bujor, bergamotă, paciuli și mosc alb, o fantezie aromată surprinzătoare, perfectă pentru zilele de primăvară și nu numai. Disponibilă în DIOR Boutique din Băneasa Shopping City.

Hidratare intensă

Crema de corp Sol de Janeiro Beija Flor Elasti-Cream hidratează intens și mărește elasticitatea pielii, oferindu-i o finețe de catifea și redându-i strălucirea. Conține ulei din semințele arborelui de cacay, presat la rece (accelerează regenerarea celulară și producția de colagen și restabilește nivelul de hidratare natural), colagen pe bază vegetală și squalan vegetal (previne pierderea apei și stimulează elasticitatea). Disponbilă pe notino.ro.

Ediție limitată

Linia de parfumuri Givenchy L’Interdit Édition Millésime se mărește cu o nouă creație olfactivă: Burning Neroli. Ingredientul special din acest parfum floral-lemnos îl constituie uleiul esențial de neroli, obținut din floarea de portocal, cultivat special pentru Givenchy în Nabeul, Tunisia. Această notă florală incandescentă de neroli este pusă în valoare de tonurile de paciuli și vetiver, pentru a completa o compoziție captivantă.

De colecție

Good Girl Blush, noua apă de parfum Carolina Herrera, este o aromă 100% vegană, o explozie proaspătă și florală, cu două extracte diferite de vanilie, o notă de inimă de bujor și două tipuri distincte de ylang-ylang și apă de trandafir. Stiletto-ul emblematic Good Girl are acum o nuanță delicată de roz pastel, care contrastează cu tocul auriu.

Feel alive!

Al patrulea parfum ALIVE și al treilea care este compus în comun de parfumerii Honorine Blanc și Marie Salamange, BOSS ALIVE Parfum este inspirat de puterea și pozitivitatea fiecărei femei care trăiește ca un BOSS. O compoziție îndrăzneață lemnos-florală care îmbină note calde de iasomie, acorduri de piele și vetiver și tonuri lemnoase vibrante, BOSS ALIVE Parfum emană energie și feminitate.

Ritual de frumusețe

Introdu parfumurile prețioase ale ceremoniei ceaiului în propriul tău ritual de frumusețe cu ajutorul gamei în ediție limitată Sabon Mimosa Tea, un amestec senzorial în care mimoza de primăvară se contopește cu notele de ceai de bergamotă, cardamom proaspăt, vanilie și mosc. Gama conține lapte de duș, ulei de duș, scrub de corp, lapte de corp, cremă de mâini, aromă de cameră etc.

Pentru pielea sensibilă

Gama pentru îngrijirea tenului Paula’s Choice Calm conține un complex unic de ingrediente calmante și oferă beneficii suplimentare anti-îmbătrânire, pentru cei cu pielea sensibilă, reactivă și intolerantă. Fiecare produs CALM este conceput pentru a calma pielea, a reface și a întări bariera naturală, dar și pentru a reduce sensibilitatea și primele semne de îmbătrânire. Produsele sunt disponibile pe www.paulaschoice.ro.

Sprâncene perfecte

Cu peptide naturale, vitamine derivate din ciupercile nordice Chanterelle, cafeină și biopolimeri, serul nuanțator pentru sprâncene MÁDARA GROW & FIX oferă culoare, susține creșterea firelor de păr, le modelează, amplifică și fixează. Conține pigmenți minerali puri și este creat fără nici un strop de coloranți sintetici sau de origine animală. Testat dermatologic, fără gluten, fără parfum, cruelty free, vegan friendly. Disponibil pe miobio.ro.

Machiaj hidratant

Funcționează ca un fond de ten și acționează ca un serum! Noul fond de ten Catrice Nude Drop Tinted Serum Foundation are o textură fluidă, ușoară și asigură un ten radiant de lungă durată, având acoperire de la ușoară la medie. În același timp, hrănește pielea cu acid hialuronic și vitamina E și oferă hidratare timp de până la 24 de ore.

Îngrijire hi-tech

Dispozitivul FOREO UFO 2 are rolul de a-ți oferi o piele de vis printr-un tratament facial complet, în doar două minute. În gama de beneficii imediate se remarcă hidratarea intensă, iluminarea tenului, lifting și un plus de fermitate pentru mușchii feței. Iar terapia cu lumina LED cu spectru complet garantează revitalizarea pielii și îndepărtarea semnelor de îmbătrânire. Descoperă dispozitivul UFO 2 pe xpertbeauty.ro.

Îngrijire de top

Gama pentru îngrijirea tenului The Body Shop Vitamin E are acum o nouă formulă, produsele fiind îmbogățite cu acid hialuronic de origine naturală, vitamina E și ulei de semințe de zmeură reciclat și presat la rece. Produsele (amintim de serum, cremă hidratantă și gel de curățare) se adresează tuturor tipurilor de ten, sunt vegane și au minimum 95% ingrediente de origine naturală.

Buze irezistibile

Fă cunoștință cu cel mai cremos ruj lichid mat pe care l-ai încercat până acum! Smooth Whip, cea mai recentă lansare NYX Professional Makeup, are o formulă vegană & cruelty free, o textură lejeră și îți lasă buzele catifelate, întrucât conține shea și unt de cacao. Alege-ți nuanța care te definește dintre cele 24 de culori disponibile și poart-o cu stil.

Un look nou

Noile tratamente colorante Wella Professionals se adresează oricărei culori de păr, pentru că există câte o mască pentru fiecare. Îți dorești ca nuanța părului să arate la fel ca imediat după vopsire? Măștile Color Fresh îți oferă această posibilitate: mențin o culoare vibrantă, care nu își pierde din strălucire în timp, dar și neutralizează și reduc tonurile nedorite, creând transformări spectaculoase.

Dermato-cosmetice

Cantabria Labs, brand-ul de referință pe piața de dermatocosmetice din Europa, este acum și în România! Portofoliul său reunește șase game: Heliocare (gama de protecție solară pentru întreaga familie), Biretix (gamă ce previne și reduce acneea la adolescenți și adulți), Iraltone (pentru îngrijirea părului și a scalpului), Elancyl (luptă împotriva aspectului inestetic al pielii) și Endocare și Neoretin (pentru combaterea îmbătrânirii).

Deliciu floral

Linia de parfumuri Lancôme La Vie Est Belle se îmbogățește în această primăvară cu o nouă aromă, Iris Absolu. Așa cum sugerează și numele, are o extra doză de note de Iris Pallida, combinată cu un acord de smochine verzi și coacăze negre suculente. În inima parfumului regăsim notele de iasomie și floare de portocal, iar baza este reprezentată de paciuli și iris.

Înflorește!

Gucci Bloom Eau de Parfum Intense dezvăluie cea mai captivantă aromă de până acum din grădina Gucci Bloom. Nota de vârf radiantă de Orange Blossom Absolute deschide compoziția, în timp ce inima sa florală de iasomie de sambac, tuberoză și plantă Rangoon Creeper se contopește cu notele de bază de esență de paciuli și acord de mușchi, pentru a spori buchetul amețitor.

De încercat și de adorat:

  • Apă de parfum Signorina Libera, Salvatore Ferragamo, 50 ml, 438 lei
  • Apă de parfum Nuit de Megève, Eight & Bob, 100 ml, 900 lei (disponibilă în Madison Perfumery)
  • Balsam hidratant pentru buze Refresh AHA BHA Vitamin C Lip Plumper, Cosrx, 99 lei (disponibil pe notino.ro)
  • Cremă de corp cu vitamina C, Babaria, 34 lei (disponibilă pe bilenegre.ro)
  • Fard de obraz Cheek Lover Marbled Blush, Catrice, 24,50 lei
  • Fond de ten Teint Idole Ultra Wear, Lancôme, 156 lei
  • Loțiune tonică pentru tenul seboreic CLENZIderm M.D.Pore Therapy, OBAGI, 190 lei
  • Ruj lichid Kiss Proof, Andreia Professional, 44 lei (disponibil pe xpertbeauty.ro)
  • Serum anti-îmbătrânire Double Serum Light Texture, Clarins, 596 lei
  • Serum regenerant Retinol B3 Serum, La Roche-Posay, 193 lei

Citește și:
5 reguli de îngrijire a pielii pe care trebuie să le respecți odată cu împlinirea vârstei de 30 de ani

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty