Interviu exclusiv cu Laetitia Casta, imaginea parfumului Nina Ricci L’Extase!

De 83 de ani, Nina Ricci creeaza pentru femei. Un brand contemporan care combina foarte natural eleganta feminina cu confortul vestimentar. La 14 ani de la deschiderea casei Nina Ricci, in Paris, a aparut si primul parfum, Coeur Joie, iar in 1948, s-a lansat L’Air du Temps – un succes legendar si o esenta care a fidelizat clientele pentru decenii.

Au urmat alte parfumuri, ca Fille dÈve, Farouche sau Nina, dar odata cu lansarea aromei LExtase, din aceasta primavara, Nina Ricci Parfums deschide o alta etapa! LExtase reflecta cel mai fidel femeia si spiritul Nina Ricci, fiind un parfum modern, purtabil, flatant, 100% feminin.

In avion spre conferinta de presa LExtase, imi revizuiam lista de intrebari pregatita pentru Laetitia Casta – noua imagine Nina Ricci LExtase –, fiind foarte curioasa sa aflu cum s-a infiripat aceasta colaborare de imagine. In 24 de ore, am aflat toate detaliile de culise, de la cum arata parfumul, cum miroase, cine este creatorul juice-ului, si pana la grafica din spatele sticlei.

Parfumierul este nimeni altul decat Francis Kurkdjian, unul dintre cei mai cautati maestri ai industriei, numit de Ministerul Culturii din Franta Cavaler al Artelor si Literelor, in 2009. Francis este la prima creatie pentru Nina Ricci si a facut o treaba excelenta, asa cum ne asteptam! LExtase este compus din doua acorduri misterioase, intense, care imprima esentei un caracter sexy: extractul de trandafir, condimentat cu boabe de piper, este amestecat cu tuse lemnoase care compun un parfum cu un aer erotic.

De fapt, tot conceptul se invarte in jurul femeii libere, careia nu-i este teama sa-si exprime dorintele, fanteziile si senzualitatea. O femeie care vrea sa fie exaltata, surprinsa, coplesita, libera. Pe sticla chiar exista o panglica cu mesajul Liberate your fantesies. Perpetuand spiritul parizian, silueta sticlei de parfum imita un clutch elegant – accesoriu de legenda al casei Nina Ricci.

Unul dintre cele mai asteptate momente in ziua lansarii a fost dezvaluirea clipului publicitar, acesta anuntandu-se a fi incendiar! Si, stiind ca protagonista spotului este Laetitia Casta, toata sala, plina de jurnalisti, fremata de nerabdare. Ce sa-ti spun? Laetitia este mai sexy ca niciodata acum, la 36 de ani.nn-pag1

Prinsa intr-o poveste intima, incandescenta, tensionata de o dorinta extatica, Laetitia detine controlul propriilor dorinte, in ipostaze provocatoare. Sincer, toti cei prezenti la vizionare am strigat encore, iar si iar, aplaudand frenetic. Filmul este facut de regizorul si fotograful Gordon von Steiner, cel care face multe din campaniile Prada, Lanvin, Givenchy, cat si pictoriale pentru Vogue.Iti recomand sa vizionezi spotul LExtase!

Personal, cel mai emotionant moment a fost, totusi, interviul exclusiv cu Casta. Am intrat prima, deschizand sesiunea de interviuri. Asteptand-o, ii raspundeam unei colege la un e-mail, asa ca m-am speriat cand m-am trezit cu Laetitia sarind pe canapea, langa mine: „Buna, eu sunt Laetitia. Imi pare bine sa te cunosc!.

Instantaneu, orbeste, am pornit microfonul si am avut una dintre cele mai firesti discutii intre doua femei, ca am si uitat cine pe cine intervieveaza. Ea ma intreba ce creme folosesc, eu o intrebam cum de nu e machiata deloc. M-a cucerit de la primul cuvant!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty