Hidratare pentru ten

Ofera-i tenului insetat o extra doza revigoranta de hidratare!

Hidratare pentru ten

Summer Skin

Ce este: Fresh Summer Skin este un tratament facial rela­xant pentru hidratare profunda si luminozitate. Se in­ce­pe cu curatarea si tonifierea fetei si se continua cu un gomaj delicat. Apoi se hidrateaza cu ajutorul unei fiole pe baza de alge sau acid hialuronic, in functie de ten. Urmeaza aplicarea unei masti speciale cu ulei de susan sau acid hialuro­nic, atit pe fata cit si pe pielea sensibila din jurul ochilor. Urma­torul pas consta in realizarea unui masaj delicat, menit sa previna aparitia ridurilor si sa sustina fermi­ta­tea pielii, iar la sfirsit se aplica o crema hidra­tan­ta pentru ten si una speciala pentru ochi.
Detalii: 300 lei / 120 minute.
Unde: La salon Egoist, www.salonegoist.ro.

Masca poleita cu aur

Ce este: Un tratament al carui punct de atractie este masca imbogatita cu pulbere de aur, care hidrateaza si detoxifica pielea, ajutind-o in lupta impotriva radicalilor liberi raspunzatori de imbatrinire. Dupa dema­chiere se tamponeaza fata cu un tonic ce regleaza PH-ului pielii, apoi se exfoliaza tenul. La finalul acestor proceduri pregatitoare, se aplica efectiv masca pe baza de pulbere de aur cu ajutorul unei pensule, strat cu strat. Aceasta contine vitaminele C, A si E, elastina, colagen marin si spirulina pentru regenerarea celulara. De indata ce si-a facut efectul, se indeparteaza si apoi se aplica un ser de hidratare si o crema adaptata tipului de ten.
Detalii: 90 lei / 30 minute.
Unde: La Noblezza Beauty Lounge, www.noblezza.ro.

Anti-deshidratare

Ce este: Tratamentul Emphyteose lasa pielea supla, o calmeaza si previne uscarea acesteia datorita microparticulelor hidratante si vitaminelor A, E, uleiului din germeni de griu, uleiului de macadamia si altor ingrediente ce aduc beneficii importante tenului. Se incepe cu demachierea si se continua cu aplicarea unei masti absorbante si a unei lotiuni exfoliante. Urmeaza masajul cu un ser si aplicarea unei masti pentru zona ochilor si a uneia pentru ten, apoi peste ambele se aplica o masca de tip cocon. Aceasta este realizata dintr-un tip special de silicon, avind un efect termoactiv ce favorizeaza penetrarea tuturor produselor care au fost aplicate initial.
Detalii: 320 lei / 90 minute. Unde: La Salonul Perfect Face, www.perfectface.ro

Efect antiaging

Ce este: Tratamentul Time Inter­cep­tor de la Bernard Cassiere ofera o portie sanatoasa de hid­ra­tare pie­lii. In plus, te ajuta in lupta contra im­ba­trinirii datorita comp­le­xului de proteine si peptide ce au ca efect sinteza colagenului. Mai contine si un extract de ovaz ce ofera un lifting instant, ulei de argan cu rol de re­face­re a filmului hidroli­pi­dic si de neut­ralizare a radicalilor liberi si alte substante hranitoare. Pro­ce­du­ra incepe cu dema­chie­rea si tonifierea tenului, urmate de purificarea realizata cu ajutorul a doua produse speciale: unul cu ajutorul caruia se reali­zeaza un micropeeling si un gel pentru cu­ratare pro­fun­da. Urmea­za aplicarea serului re­ge­ne­rator si a unei masti de lifting. La filnal se masea­za din nou tenul cu serul, dar de data as­ta combinat cu o crema antiaging.
Detalii: 220 lei / 60 minute.
Unde: La Dreamline Beauty Centre, www.dreamline.ro.

Hidratare Maxi

Ce este: Tratamentul Crash Beauty Fluids Maxi de la Babor are un efect intesiv de hidratare si este extrem de personalizat, avind produse speciale pentru nevoile fiecarui tip de piele. Se incepe cu demachierea cu un produs hidrofilic bifazic pe baza de uleiuri din plante, ce contine bisabolol, vitamina E, ulei din soia, susan si arahide cu efect calmant, anti-iritant si a unui produs de curatare numit Phytoactive, adaptat tipului tau de ten. Se continua cu o exfoliere suava realizata cu un gomaj ce contine granule exfoliante din simburi de piersica. Dupa aceasta procedura, se aplica 5-10 fiole (in functie de necesitatile epidermei) ce au o actiune puternica de hidratare.
Detalii: 280 lei/45 de minute.
Unde: La Centrul Silhouette www. silhouette.ro.

Lavinia Gogu
Foto: Marius Baragan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty