Givenchy a lansat cel mai nou parfum, Dahlia Noir

Givenchy a prezentat cel mai recent parfum, Dahlia Noir, in cadrul unui eveniment exclusivist si in prezenta a peste 200 de invitati la Artmark.

Creat sub indrumarea creativa lui Ricardo Tisci, Dahlia Noir intruchipeaza o femeie misterioasa si atipica si imbinarea perfecta dintre pericol si delicatete, sacru si profan.

 

Astfel, Artmark s-a transformat pentru o noapte intr-o lume plina de mister si senzualitate, o intoarcere la originile parfumeriei frantuzesti exceptionale şi a luxului absolut. Dahlia Noir a fost de altfel si inspiratia mai multor opere de arta create special pentru acest eveniment si expuse aici, care au evidentiat naturaletea, feminitatea si sensibilitatea parfumului.

 

Dahlia Noir evoca o senzualitate care creaza dependenta, enigma feminitatii. Tinand pasul cu cautarea calitatii si structurii tangibile in exercitiul haute couture, asa cum a fost el practicat de catre fondatorul Hubert de Givenchy si urmat cu suprema maiestrie de catre Riccardo Tisci, Dahlia Noir indeplineste criteriile unui parfum creat ca o rochie couture, un vesmant parfumat care imbraca trupul celei care il poarta intr-o tesatura olfactiva.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty