Chanel revoluționează lumea frumuseții cu noua aplicație LIPSCANNER, disponibilă și în România

LIPSCANNER, noua aplicație pentru machiajul buzelor lansată de Chanel, este disponibilă și în România.

Chanel revoluționează lumea frumuseții cu noua aplicație LIPSCANNER, disponibilă și în România

Chanel a lansat LIPSCANNER, o aplicație inedită pentru machiajul buzelor dezvoltată 100% de celebrul brand, care te va ajuta să găsești culoarea de ruj Chanel care se potrivește dorințelor tale, bazându-te pe nuanțele și vizualurile care te inspiră.

În numai câțiva pași, aplicația LIPSCANNER recunoaște culoarea pe care ai selectat-o, îți sugerează care este rujul Chanel cu aceeași nuanță din vasta paletă de rujuri și culori ale renumitului brand și îți permite să încerci instantaneu culoarea pe buzele tale cu ajutorul aplicației vituale de machiaj.

Să îți explicăm un pic mai pe larg cum funcționează această aplicație. Te vei convinge singură că este mai ușor de folosit decât îți imaginai și cu siguranță o vei instala cât mai curând pe telefonul tău.

O anumită culoare își atrage atenția – poate fi vorba despre culoarea unei genți, a unei piese vestimentare, a unei fotografii văzute într-o revistă, a unui obiect din natură, orice. Scanează culoarea și LIPSCANNER îți va sugera cea mai apropiată nuanță din gama de rujuri Chanel. Dacă sursa ta de inspirație este fața unei persoane, LIPSCANNER va identifica și textura rujului, fie că este vorba despre mat, satinat sau glossy.

Aplicația oferă o experiență intuitivă și rapidă astfel că poți vizualiza imediat dacă nuanța care ți-a atras atenția ți se și potrivește sau nu. Datorită Virtual Try On, după ce ai încărcat un selfie în aplicație și ai încercat virtual mai multe nuanțe, poți descărca imaginile în telefonul tău pentru a le împărtăși cu prietenii de pe rețelele de socializare.

Fiecare nuanță identificată cu ajutorul aplicației LIPSCANNER are asociat un link către chanel.com unde poți afla mai multe detalii despre rujurile Chanel și, cine știe, poate vei dori ulterior să încerci în aplicație mult mai multe nuanțe.

Natural, roz, portocaliu, roșu și vișiniu.. 4 familii de culori, fiecare disponibilă în texturi glossy, strălucitoare, metalice, satinate sau mate. În total peste 400 de produse pentru machiajul buzelor, toate disponibile acum a fi încercate virtual cu numai câteva clickuri pe telefonul tău.

Citește și:
Chanel Métiers d’art, o nouă colecție spectaculoasă și unică marca Chanel

Foto: Chanel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty