Cele mai noi tendințe de machiaj, din culisele Dior

Sunt câteva repere și direcții care ne inspiră și ne pun în gardă cu ceea ce se va purta în sezonul de toamnă-iarnă 2018-2019, cum ar fi cele mai noi tendințe de machiaj, văzute în culisele prezentării Dior.

Dacă numele lui Peter Philips îți sună cunoscut, este și pentru că el este printre cei mai activi și respectați make-up artiști ai planetei. Mai nou, Directorul de Creație și Imagine Dior Make-up a prezentat la Paris cele mai noi tendințe de machiaj, pentru sezonul următor, adică cel de toamnă-iarnă 2018-2019, iar noi am fost cu ochii pe el.

Cele mai noi tendințe de machiaj de pe podiumul Dior

Puțin neașteptat să vedem tuș galben, într-un sezon rece, însă tendințele impun culori tari! Sincer, ne place această direcție și extravaganță cromatică, care iese din monotonia specifică lunilor de iarnă. Peter Philips a folosit diferite nuanțe tari – galben, roz, roșu, albastru, verde etc. – aplicându-le sub forma unui tuș, la baza genelor inferioare și superioare. Este un look șaizecist, am spune, linia de fard fiind trasată destul de relaxat, firesc, departe de a fi una perfectă. Un alt detaliu este faptul că liniile nu se unesc la colțurile ochilor, ceea ce face machiajul și mai purtabil. De încercat!

CONȚINUT VIDEO ELLE

FOTO: VINCENT LAPPARTIENT PENTRU CHRISTIAN DIOR PARFUMS/ DIOR TOAMNĂ-IARNĂ 2018-2019 READY-TO-WEAR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty