Cadouri de Crăciun cu care nu dai greș

În luna decembrie cu toții suntem în căutarea cadourilor de Crăciun perfecte pentru cei dragi. Chiar dacă unele persoane sunt mai greu de mulțumit, ele vor aprecia cu siguranță cosmeticele de calitate.

Cadouri de Crăciun cu care nu dai greș

Cadouri de Crăciun pentru fete și femei

Cadourile de Crăciun sunt cu atât mai de efect dacă poartă cu ele și aromele specifice sărbătorilor de iarnă. Femeile adoră să se răsfețe în lunile friguroase cu cosmetice care mențin pielea hidratată și al căror miros le dezmiardă simțurile.

Un cadou perfect de Crăciun, cu care nu ai cum să dai greș, este un set de cosmetice cu aromă de măr și caramel. Un gel de duș, o loțiune de corp și o cremă de mâini fac ca răsfățul să fie complet. Acest set, cu trei produse cosmetice cu aromă de sărbători de iarnă se găsesc în magazinele dm.

2

Alte două variante, frumos parfumate și ambalate, destinate persoanelor care iubesc răsfățul sub duș și numai sunt seturile Frozen Flower, care vin ambalate într-o geantă frumos colorată,  și Frozen Breeze. Acestea conțin gel de duș și loțiune de corp hidratante, dar și câte un burete.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty