Buze seducatoare

Sintem obsedate de frumusetea buzelor. Si in afara de Angelina Jolie sau de cele asemenea ei, majoritatea ni le dorim mai carnoase. ELLE iti sugereaza 5 moduri prin care le poti obtine.
 

Buze seducatoare

Injectare cu silicon

Ce este: Tehnica injectarii cu silicon sub forma de micropicaturi a fost initiata in Statele Unite de catre prof. dr. Orentreich si ofera o marire permanenta si treptata a volumului buze­lor. Fata de implantul cu aceeasi substanta, siliconul injectat stimu­lea­za productia naturala de colagen. Practic, organismul for­mea­za straturi de colagen in jurul siliconului (asemenea formarii unei perle), iar marirea buzelor se obtine ca tesut fibros, siliconul injectat fiind fixat prin incapsulare. Injec­tiile se fac sub anestezie si fiecare sedinta dureaza  10 minute. In functie de volumul dorit se reco­man­da intre patru si sase sedinte, iar tra­tamentul se intrerupe cind se atin­ge marimea ideala.
Detalii: 950 euro / 6 sedinte.
Unde: Luxury Aesthetics, www.modelarebuze.ro.

Tatuajul buzelor

Ce este: Tatuajul semipermament este o tehnica de redesenare a buzelor (atit pe contur, cit si in in­te­rio­rul acestora), care ofera iluzia optica de buze mai voluptuoase. Procesul incepe cu o consultatie detaliata, in care se sta­bi­leste tipul de piele, se trece in revista starea generala a sanatatii pacientei si se aleg pigmentii care sint cei mai apropiati de culoarea naturala a buzelor. Dupa ce se analizeaza constitutia fetei, se realizeaza un desen, apoi se aplica tehnologia tatuajului semipermanent, care presupune injectarea tegumentului cu pigmentul colorat. Efectele sint vi­zibile citiva ani, insa tatuajul se reimprospateaza periodic.
Detalii: 1.200 lei / 120 de minute.
Unde: Tribute by George Soare, www.tributesalon.ro.

Voluptate cu acid hialuronic

Ce este: Procedura implica injectarea buzelor cu acidul hialuronic Teosyal Kiss, ceea ce permite medicului dermatolog sa mo­deleze conturul si volumul buzelor. Aceasta substanta este prezenta in majoritatea organismelor umane si nu prezinta riscuri, pentru ca se resoarbe fiziologic. Mai mult, ofera buzelor si un plus de hidratare. Injectarea cu acid hialuronic se face sub anestezie, deci tratamentul nu este dureros, iar recuperarea dupa fiecare sedinta dureaza pina la 24 de ore, in functie de modul in care reactioneaza fiecare organism si de cantitatea de material folosita. Efectul injectiilor se pastreaza aproximativ 12 luni si este una dintre cele mai populare si mai sigure proceduri de marire a buzelor.
Detalii: 300 euro / 15 minute.
Unde: Slim Art, www.slimart.ro.

Solutia Cenusaresei

Ce este: Beautiful Lips, ultima inovatie in cosmetica faciala a Academiei Weyergans, este un procedeu de marire temporara a buzelor la care se apeleaza, in general, pentru ocaziile speciale, deoarece ofera un plus de volum pentru aproximativ trei zile. Tratamentul foloseste acidul hialuronic, care retine apa sub forma gelatinoasa. Acesta este fixat pe buze cu ajutorul luminii reci si ramine aderent, ca un film protector, chiar si dupa ce apa retinuta se evapora. Interventia este complet nedureroasa si dureaza doar cinci minute, timp in care buzele capata un contur clar si sint infrumusetate cu un luciu discret.
Detalii: 55 lei / 5 minute.
Unde: My Center, www.my-center.ro.

Un plus de grasime

Ce este: Marirea buzelor cu grasime proprie este o procedura facila ce consta in injectarea grasimii la nivelul buzelor utilizind un dispozitiv special. Procedura are loc cu anestezie locala, iar rezulta­tele persista intre patru si noua luni, in functie de reactia persoanei si de cantitatea injectata. Prin augmentarea cu grasime, buzele capata un volum marit si un contur senzual. Dupa procedura este posibila aparitia unor echimoze (vinatai) discrete la nivelul buzelor, asociate cu o usoara hipersensibili­tate locala, insa aceste reactii dureaza de obicei doar citeva zile. Se recomanda repetarea procedurii dupa 12-16 luni.
Detalii: 350 euro / 45 de minute.
Unde: Clinica Zone Medical Estet, www.clinicaestet.ro.

Lavinia Gogu
Foto: Shutterstoc
k

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty