Biodeam: The joy machine

Experienta Biodream trebuie traita pe propria-ti piele pentru a-i simti beneficiile.Daca ai probleme cu somnul, esti prea stresata si nu te poti deconecta de griji, aceasta tehnologie rezolva multe hibe cotidiene prin terapia luminii, fiind o tehnica non-invaziva. Avem detalii!

Biodeam: The joy machine

Am plecat sa investighez Biodream pe cea mai mare zapada a iernii. Din Pipera pana in centru, am facut o excursie de aproape doua ceasuri si am ajuns la gazda noastra, bineinteles, cu nervii intinsi. Am avut noroc ca atat fotografa noastra, Andreea, cat si Raluca Iliescu, proprietara centrului Infrafit Detox, De-Stress & Lose Weight (apropo, singurul loc din Romania unde poti incerca Biodream), ma asteptau cu ceai cald, humus si tabule. Atat mi-a trebuit si mi-am revenit subit!

Cand am inceput sa intreb una-alta despre Biodream, Raluca mi-a spus ca cel mai bine ar fi sa-l incerc si, dupa experienta, imi va spune toate secretele acestei terapii prin lumina. A avut dreptate. Este genul de tratament pe care trebuie sa-l incerci ca sa intelegi ce poate! Biodream sau asa-numita Joy Machine face parte din meniul De-Stress Treats al centrului Infrafit Romania.

167-elle-a-incercat-AliceSosit in tara foarte recent, Biodream este un „instrument pentru starea de bine, pentru echilibrul fizic si mental, care aduce mai multe beneficii organismului, prin surse specifice de lumina. Biodream creeaza un sistem de sinergie intre minte si corp actionand pozitiv asupra aspectelor psihoneuroendocrinologice. Este o tehnologie patentata (inventatorul este Fabio Marchesi, cel care a creat si sistemul InfrafitX, incercat de ELLE si despre care poti citi sau reciti pe www.elle.ro) care, printr-un spectru de lumini benefice, vizeaza ajustari psihosomatice.

Terapia sincronizeaza activitatea emisferelor cerebrale masurata prin electroencefalograma, indeparteaza anxietatea, chiar si depresiile usoare, imbunatateste performanta sportiva, reflexele si nivelul de atentie, oxigeneaza tesuturile pielii, reduce retentia de apa, echilibreaza starea emotionala, consolideaza vitalitatea mentala si fizica, imbunatateste somnul si indeparteaza simptomele stresului. O lista lunga de atu-uri!

Pentru cei cu insomnii, Biodream se dovedeste a fi, cu adevarat, o solutie de incredere! Cu cat avansam in varsta, corpul nostru secreta mai putini hormoni importanti in procesul de odihna, si ma refer la melatonina (esentiala in ciclul unui somn sanatos) si la hormonul uman de crestere sau numitul somatotropin (hormon important in procesul de crestere, la copii, la adulti jucand un rol important in activitatile metabolice). Prin terapia cu lumina rosie si albastra, Biodream ajusteaza acesti hormoni pentru instaurarea naturala a somnului. La fel, pentru cei care se detaseaza greu de problemele de la birou, pentru cei care traverseaza deseori oceanul si au nevoie de reechilibrarea organismului, Biodream ajuta!

Practic, in timpul unei sedinte, „tot ce trebuie sa faci este sa stai intinsa si sa incerci sa nu te gindesti la nimic, sa vizualizezi un perete alb, sa te deconectezi, spune Raluca Iliescu, proprietara centrului. Sub sani, ti se plaseaza o curea electronica pentru masurarea pulsului. Lumina, muzica si masajul – toate, apanajele patului Biodream – ajuta foarte mult, nu trebuie sa depui nici un efort ca sa te relaxezi, totul vine de la sine, in 35 de minute, cat dureaza terapia. Tocmai de aceea, eu recomand acest tratament seara, in drum spre casa. Asta daca vrei sa-ti oferi un bonus de serenitate!

Verdict ELLE

Terapia combina mai multe principii pentru stimularea fiziologica si senzoriala si alcalinizeaza terenul biologic al corpului. Simptomele de insomnie, stres sau dezechilibrele emotionale sunt atacate cu succes de Biodream!

Adresa: Exclusiv in Centrul Infrafit Detox, De-stress & Lose Weight – strada Icoanei nr. 40, Bucuresti, tel. 0754.890.153, www.infrafit.ro.

de Alice Bursuc
Foto: Andreea Goia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty