6 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a-ți face breton

Tuns corect, bretonul îți poate reîmprospăta întreaga înfățișare, fără a fi nevoie să apelezi la o tunsoare radicală sau la schimbarea culorii de păr. Însă, tuns greșit, vei sfârși cu ceva ce amintește de celebrele tunsori "castron".

6 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a-ți face breton

Citește mai departe pentru a afla cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi despre breton, pentru a nu da greș!

1. Când este cel mai bun moment pentru a-mi face breton?

Orice sezon este potrivit, însă vara nu este ideală. Transpirația și umiditatea pot face ca părul fin să se lipească de frunte, iar ca părul creț sau ondulat să se umfle peste măsură. Ar fi cel mai bine să aștepți până ce mai coboară mercurul din termometre. Dacă însă ești hotărâtă, ia în considerare un breton mai lung, care să îți și subțieze fața.

2. Care este cea mai bună modalitate de a aranja bretonul?

Atunci când părul este încă ud, usucă cu foehnul mai întâi bretonul. Dacă începe să se usuce singur, vei avea mai puțin control asupra lui. Îndreaptă foehnul în sus și piaptănă bretonul de sus în jos, concentrându-te pe rădăcina părului.

3. Cât de des va trebui să îmi tund bretonul?

La aproximativ 4-6 săptămâni.

4. Ar trebui să îmi schimb culoarea părului?

Dacă ai șuvițe, roagă-ți hairstylist-ul să îți adauge câteva noi și în breton, pentru a nu fi foarte diferit de restul părului tău.

5. Cum rezolv problema bretonului care se îngrașă?

Leagă-ți părul la spate și șamponează doar bretonul. Dacă ai doar foarte puțin timp la dispoziție, doar umezește-l cu apă și apoi pulverizează un spray cu apă de mare pentru a-i adăuga textură. Vei avea ca rezultat aceleași beneficii ale unui șampon uscat, însă fără reziduuri sub formă de pudră și cu mai mult volum.

6. Care este cea mai bună metodă pentru a-l lăsa să crească?

Nu te opri din a-l tunde. Roagă-ți hairstylist-ul să îi lase lungimea, dar să îi ușureze vârfurile pentru a se aranja mai bine pe măsură ce crește. De asemenea, agrafele de păr reprezintă o soluție bună la problema șuvițelor mai scurte și care nu stau cum trebuie.

Citește și:
7 trucuri pentru a evita îmbătrânirea prematură

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty