Cara Delevingne, in cea mai nouă campanie Dior Beauty

Pentru începutul anului, Dior anunță lansarea unei game de îngrijire speciale, cu o ambasadoare pe măsură: Cara Delevingne.

Cara Delevingne, in cea mai nouă campanie Dior Beauty

O iubim pe Cara Delevingne , o admirăm (din multe motive) și o și o urmărim îndeaproape, de data aceasta literalmente, por cu por, în cea mai recentă campanie pentru Dior Capture Youth – gama de îngrijire a pielii care previne îmbătrânirea, pentru segmentul de vârstă 30+.

Cara Delevingne & Dior Capture Youth

Luna viitoare, Dior lansează așteptata gamă Capture Youth, cu Cara Delevingne ca ambasadoare. Noua serie de produse – sub formă de serumuri de  față și o cremă universală, care poate fi combinată cu acestea – vizează tenul care are nevoie de hidratare, întreținere și de ingrediente hrănitoare, având diferite acțiuni, de la iluminare, la matifiere, lifting, netezire sau volum.

Capture Youth este special creată pentru tinerele de vârsta 30+, când îngrijirea pielii trebuie gândită pe termen lung, și stopează semnele vârstei înainte să apară. Ritualul de îngrijire Capture Youth este unul foarte simplu: se amestecă crema cu unul dintre cele cinci serumuri, în funcție de nevoile zilei: Glow Booster (preferatul Carei!), Plump Filler, Lift Sculptor, Matte Maximizer sau Redness Soother.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty