Zodiile care nu pot trece ușor peste o dezamăgire

Există o legătură foarte mare între zodia în care te-ai născut și felul în care faci față unei dezamăgiri.

Zodiile care nu pot trece ușor peste o dezamăgire

Nu este deloc plăcut momentul în care ai parte de o dezamăgire. Pe lângă faptul că îți pierzi încrederea în sine, rămâi cu teama că s-ar putea să repeți greșelile care te-au adus în punctul în care ai eșuat.

În timp ce unele persoane sunt mereu optimiste și văd partea bună a lucrurilor, indiferent de contextul dramatic în care s-ar afla, altele au nevoie de timp pentru a conștientiza un eșec. Și se pare că sunt câteva semne zodiacale care nu pot face față atât de ușor unei dezamăgiri.

Balanță

Balanțele au nevoie de foarte mult timp pentru a trece peste o dezamăgire. Se gândesc în mod constant la greșelile pe care le-au făcut și ajung să se considere în totalitate vinovate de eșecul lor și de faptul că nu au reușit să ofere tot ceea ce puteau. În cele mai multe dintre situații, ajung să le fie teamă să încerce lucruri noi pentru că nu vor să treacă din nou printr-un moment neplăcut.

Berbec

Berbecii nu pot face față singuri dezamăgirilor. Au nevoie în mod constant de sprijinul prietenilor, care să îi încurajeze și să le dea sfaturile de care au nevoie, astfel încât să le redea motivația pentru a merge mai departe. Au standarde mult prea ridicate, care în cele mai multe dintre contexte nu pot fi atinse.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Rac

Racii vor să exceleze în domeniul lor, dar trebuie să înțeleagă că mai pot fi și momente în care planurile nu ies așa cum și-ar fi imaginat. Va trece foarte mult timp până când vor depăși o dezamăgire. Pun mult prea multe presiuni pentru ca lucrurile să iasă așa cum își doresc și se învinovățesc pentru faptul că nu au reușit să își îndeplinească așteptările.

Săgetător

Săgetătorii se gândesc foarte mult la trecut și la felul în care au decurs anumite lucruri din viața lor. Își dau seama că ar fi putut acționa altfel, însă știu și ei că în mod evident nu mai pot schimba nimic și că trebuie să se concentreze pe planurile din prezent și din viitor. Trec foarte greu peste o dezamăgire și obișnuiesc să dea vina pe alte persoane pentru eșecul lor.

Citește și:
Cele mai complicate relații în funcție de zodii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video