Zodiile care au cele mai mari șanse să-ți ascundă ce simt cu adevărat

Unele zodii nu sunt obișnuite să își împărtășească public sentimentele și încearcă să le ascundă.

Zodiile care au cele mai mari șanse să-ți ascundă ce simt cu adevărat

Probabil că ai întâlnit până acum destui oameni care nu își împărtășesc emoțiile și au dificultăți atunci când vine vorba să exprime deschis ceea ce simt cu adevărat. Iar asta nu înseamnă că trebuie să punem presiune pe ei să ne spună ceea ce vrem să auzim, ci să îi înțelegem și să le acordăm spațiul și timpul necesar, astfel să își exprime sentimentele atunci când consideră. Aceste semne zodiacale sunt destul de rezervate cu viața lor personală și sunt puține șanse să le vezi vreodată discutând despre emoțiile lor.

1. Fecioară

Fecioarele sunt primele pe lista zodiilor care își ascund cu orice preț emoțiile. Ele nu vorbesc aproape niciodată despre ceea ce se simt. Preferă să facă acest lucru pentru că vor să își păstreze latura misterioasă, dar și pentru că le este teamă de faptul că vor primi reacțiile pe care nu le așteptau. Chiar dacă sunt puse în situația în care trebuie să își dezvăluie sentimentele, tot nu o vor face.

2. Balanță

Balanțele nu își împărtășesc sentimentele cu alții pentru că nu vor să îi copleșească cu problemele pe care le au. Vor să găsească singure o rezolvare și sunt convinse de faptul că se vor descurca. Persoanele din jurul lor le consideră lipste de emoții și empatie, dar, din contră, Balanțele se consumă destul de mult când au parte de un eveniment emoționant, dar ascund ceea ce simt.

CONȚINUT VIDEO ELLE

3. Capricorn

Capricornii consideră că dezvăluirea emoțiilor le-ar putea afecta munca. Întotdeauna și-au păstrat anumite limite referitoare la viața profesională și pe care niciodată nu le-au încălcat, cum ar fi să se îndrăgostească de un coleg de la job. Deși uneori regretă că sunt atât de discreți, consideră că au mult mai multe de câștigat dacă sunt așa.

4. Scorpion

Scorpionii resimt tot ceea ce li se întâmplă cu o profunzime aparte, însă niciodată nu vor împărtăși acest lucru și cu cei din jur, nici măcar cu apropiații. Nu vor să piardă controlul și să fie vulnerabili în fața unor persoane care poate nu le vor înțelege sentimentele. Sunt foarte rezervați și țin mult la intimitatea lor.

5. Taur

Deși au grijă de ceilalți și sunt atenți la nevoile lor, Taurii nu vorbesc despre sentimentele lor. Nu își pot exprima foarte ușor emoțiile față de persoanele la care țin. Dacă sunt revoltați sau supărați pe cineva sau pe vreo situație, atunci cu siguranță își vor spune punctul de vedere și își vor căuta dreptatea. Însă, în rest, încearcă să își controleze emoțiile.

Citește și:
3 zodii care nu suportă oamenii prea atașați emoțional

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video