Zodiile și comportamentul la locul de muncă: ce fel de angajat ești?

Știai că zodiile îți pot influența performanța la locul de muncă?

Zodiile și comportamentul la locul de muncă: ce fel de angajat ești?

Iată câteva descrieri care te vor ajuta să îți valorifici aptitudinile asfel încât să ajungi un angajat model.

BERBEC

Axați pe dorința de a acționa și pe independență, Berbecii dau dovadă de energie debordantă în viața profesională, în acord cu natura lor dinamică. Acest semn zodiacal e mereu dornic să facă lucruri noi, fiind primul care se oferă să lucreze la un proiect. El uimește prin viteza cu care rezolvă diferitele sarcini ce i se dau și are o atitudine de lider înnăscut, însă are tendința de a se plictisi ușor. De asemenea, Berbecilor le displace rutina, ei funcționând mai bine într-un mediu cu program flexibil.

TAUR

Taurii sunt persoane practice, concentrate pe recompense materiale. Ei caută job-uri stabile, lipsite de surprize, cu un salariu bine stabilit. Sunt angajați loiali, greu deranjați de uzualele dispute ce pot apărea la locul de muncă și ușor de motivat. Au un simț al disciplinei greu de întrecut și reușesc să accepte ordinele superiorilor cu ușurință. Cu toate acestea, Taurii au probleme cu acceptarea schimbărilor, dorința de stabilitate descriindu-i ca ușor inadaptabili.

GEMENI

Agitați și impredictibili, Gemenii fac parte din categoria semnelor zodiacale pline de energie, cu minți agile și abilități lingvistice impresionante. Astfel de persoane sunt bune la a transforma ideile în realitate și la a lua decizii de moment. Ei nu suportă să fie limitați de prea multe reguli și sunt predispuși la a-și pierde ușor interesul, însă se descurcă extraordinar în plan social. Un angajat de acest tip se integrează ușor la locul de muncă și are relații bune cu toți colegii săi.

RAC

Angajatul Rac poate fi definit prin două cuvinte: loial și emoțional. El este cel mai productiv atunci când are o relație strânsă cu restul colegilor și este foarte perceptiv când vine vorba de problemele acestora. Frica de a fi rănit în plan sentimental face din Rac un personaj timid, căruia îi e adesea teamă să își exprime părerile în legătură cu diverse probleme ce pot apărea la locul de muncă. Racii sunt extrem de responsabili și reușesc cu ușurință să organizeze eficient sarcinile de lucru, în funcție de importanța lor.

LEU

Pentru un Leu, atenția și căldura căutată într-o relație trebuie regăsită și la locul de muncă astfel încât acesta să evolueze armonios. Angajatul Leu dorește mereu să se afle în centrul atenției, ceea ce înseamnă că va dori să se implice în toate proiectele posibile. La fel ca Berbecul, are un aer de conducător, însă ceea ce caută este să fie recunoscut pentru meritele sale. Din păcate, dorința de a conduce se transpune adesea într-o imposibiltate de a accepta ordine de la superiorii săi.

FECIOARĂ

Această zodie e descrisă printr-o constantă atracție pe care o manifestă față de perfecțiune. Fecioarele au o natură meticuloasă și nu se desprind de munca lor decât după ce se asigură că au terminat-o în întregime. Au o atenție neegalată pentru detalii și sunt gata să critice orice proiect, netolerând ceva ce se află sub standardele lor. De asemenea, sunt printre singurele semne zodiacale care nu au nevoie de supraveghere pentru a-și duce treaba la bun sfârșit.

BALANȚĂ

Echilibrul e trăsătura de bază a angajatului aflat sub semnul Balanței. El nu e ușor de scos din fire, ceea ce îl recomandă drept candidatul perfect pentru un loc de muncă în care o atitudine calmă este necesară. Balanțele sunt persoane diplomate, capabile să aplaneze un conflict și iubesc corectitudinea. Cu toate acestea, dorința constantă de a lucra în armonie face Balanțele vulnerabile la stres și incapabile să lucreze eficient într-o atmosferă agitată.

SCORPION

Determinați și ambițioși, Scorpionii sunt printre angajații ce nu trebuie să lipsească dintr-o organizație sau companie. Sunt rareori confuzi în legătură cu scopul pe care îl au și sunt încrezători în propriile abilități. Reușesc să înțeleagă care sunt punctele forte și slăbiciunile celor din jur și le folosesc pentru a-și atinge propriul țel. Aspiră la putere, însă sunt secretoși și nu își dezvăluie planurile colegilor, preferând să se concentreze pe urcarea în ierarhie.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt deschiși și idealiști, cu un intelect strălucit ce îi face capabili să vadă dincolo de straturile superficiale și să descopere adevăratele probleme cu care se confruntă. Iubesc acțiunea și nu sunt atrași de munca de birou, însă au tendința să devină iritați atunci când ceva nu le convine. Din păcate, caracterul direct al angajatului Săgetător îl face predispus la a rosti cuvinte inadecvate la timpul nepotrivit.

CAPRICORN

Angajați ce țin mai mult la statut decât la beneficiile financiare ale unui post, Capricornii sunt bine organizați și raționali. Puternicul simț al responsabilității și profesionalismul de care dă dovadă îl determină să rezolve orice problemă pe cont propriu, indiferent de nivelul de dificultate. Capricornii respectă autoritatea și nu sunt persoane foarte creative, lipsa de imaginație fiind principala slăbiciune a acestei zodii.

VĂRSĂTOR

Atuul Vărsătorilor constă în abilitatea lor de a gândi dincolo de limitele impuse, fiind persoane cu o minte deschisă, mereu interesate de noutate. Angajații de acest tip sunt inovatori, capabili să găsească răspunsuri neașteptate la cele mai presante probleme. Sunt extrem de eficienți la birou și au o viziune de viitor, surprinzându-și angajatorii prin interesul manifestat față de idei abstracte. Vărsătorii sunt firi rebele, nonconformiste, iar această latură îi face ușor susceptibili și iritabili.

PEȘTI

Deoarece se adaptează ușor, angajații Pești reacționează pozitiv la schimbările ce au loc la birou. Latura lor creativă foarte accentuată este activată în medii pozitive. Peștii nu sunt atrași de latura materială a jobului, cea mai bună motivație constând în abilitatea de a-și materializa propriile idei. Sunt axați pe dezvoltarea personală, degajând impresia de introversiune și preferă să lucreze singuri. De aceea, munca în echipa nu este o opțiune potrivită pentru persoanele aflate sub acest semn.

Citește și:
4 zodii neiertătoare, care se vor răzbuna dacă le-ai greșit

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie