3 zodii care nu suporta oamenii prea atasati emotional

Au nevoie de spatiu!

3 zodii care nu suporta oamenii prea atasati emotional

Unele semne zodicale sunt mult prea atasate de persoane. Acestea au nevoie sa fie in preajma prietenilor 24/7- nu suporta ideea de a sta singuri nici macar un minut.

Daca sunt invitati la un eveniment si vor sa mearga, trebuie sa ia cu ei neaparat un prieten. In niciun caz sa mearga singuri.

Unii oameni pur si simplu urasc sa stea singuri – si asta e ok, doar daca nu esti unul dintre aceste 3 semne zodicale. Cu ei, lucrurile devin mai complicate.

Aceste trei zodii au nevoie de spatiu – de mult. Ei nu simt nevoia sa fie inconjurati de persoane tot timpul si nu se supara sa faca anumite activitati pe cont propriu.

1. Fecioara (23 August – 22 Septembrie)

Fecioara are nevoie de spatiul ei.
Iubeste sa iasa cu prietenii, dar este si mai fercita atunci cand prietenii ei au nevoie de companie – dar, in acelasi timp URASTE persoanele care nu pot sta singure nici macar un minut.
Adora sa stea in umbra si sa ii observe pe ceilalti, asa ca, nu intelege de unii oameni au nevoie constanta de cineva in jurul lor.

2. Sagetator (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Nativul Sagetatorul este un spirit liber si de multe ori prefera sa calatoreasca singur.
Considera ca unii oameni nu pot tine pasul cu ei si ajung la concluzia ca mai bine le fac singuri. – nu vor sa ii traga nimeni in jos
Vor sa faca lucrurile pe cont propriu decat sa ii astepte pe altii.

3. Capricorn ( 22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Capricornul are nevoie de timp pentru el. Ii place sa fie productiv si eficient si lucreaza cel mai bine cand este singur.
Ii place sa petreaca timp alaturi de prieteni, dar in acceasi masura este independent si vrea sa duca lucrurile la capat singur.
Cand cineva incearca sa ii fie in preajma prea mult, va incepe sa se simta sufocat. Nativul are nevoie de un spatiu extra pentru a respira.

Citeste si:
Cele 3 zodii care iti vor frange inima

Text: Georgiana Ciocan
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie