Horoscopul lunii decembrie 2021: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii decembrie 2021.

Horoscopul lunii decembrie 2021: previziuni complete

Citeste horoscopul lunii decembrie 2021.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna decembrie 2021

Intriga pe care o resimți cu privire la anumite situații te face să fii destul de expresivă. Deși în această lună alegi să lași deoparte propriile drame, ai tendința de a vorbi în termeni compătimitori despre tine. Energia pozitivă pe care o resimți doar în mijlocul familiei este cea care te va ajuta să te liniștești. Sărbătorile sunt pentru tine momente de reculegere și de recunoștință.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 20 mai). Previziuni pentru luna decembrie 2021

Prezența lui Venus te inspiră pe parcursul întregii luni. Casa zodiei tale este inundată de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Alegi să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. Procesul terapeutic în care te afli în prezent te ajută în acest sens.

Horoscop lunar GEMENI (21 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna decembrie 2021

Luna decembrie va fi întotdeauna despre momentele cu tine. Alegi să petreci mai mult timp alături de cei dragi sau doar cu tine. Predicțiile pentru evoluția profesională sunt pozitive. Ambiția de care dai dovadă vorbește de la sine. Dacă finele de an te va găsi debusolată sau melancolică, știi exact care sunt persoanele de care trebuie să te înconjori.

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna decembrie 2021

Recunoștința este cea care stă la baza echilibrului nostru emoțional. Cam despre asta este luna decembrie pentru tine. Alegi să petreci mult timp în preajma persoanelor care au un efect pozitiv asupra stării tale de spirit. Pentru câteva zile, cariera nu va mai fi prioritară. Îți asumi consecințele acestei decizii.

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 22 august). Previziuni pentru luna decembrie 2021

Începutul acestei luni de iarnă pare a fi unul „abrupt” din punct de vedere emoțional. De mult timp amâni o decizie pe care trebuie să o iei, dar nu mai este cale de întoarcere. Atunci când vine vorba de încercarea de a te apropia de o anumită persoană, totul eșuează. Lasă lucrurile să decurgă de la sine. Este tot ce mai poți face.

Horoscop lunar FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna decembrie 2021

Nu îți este ușor să treci peste starea de iritare pe care ți-o creează anumite persoane, dar rămâi conectată la propriile emoții. Dacă în unele contexte simți că poți fi destul de indulgentă, în altele ai senzația că frustrarea și nevoia de a vorbi pentru sine sunt la cote maxime. Lipsa aceasta de control îți afectează viața profesională.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie). Previziuni pentru luna decembrie 2021

Luna decembrie a fost și va fi mereu despre prieteni și familie. Această perioadă a anului are un iz magic pentru tine. Neînțelegerile din plan profesional pot fi destul de accentuate dacă nu există profesionalism și asumare. Finele lunii te găsește dispusă la compromisuri în ceea ce privește viața personală.

Horoscop lunar SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie). Previziuni pentru luna decembrie 2021

Tot ceea ce te interesează în perioada următoare este să te reîndrăgostești de propria viață. Pui din nou accent pe dezvoltarea personală, pe propriul echilibru fizic, dar mai ales psihic, și pe tot ceea ce are legătură cu familia ta. În toate demersurile pe care le faci în acest sens, este important să ai răbdare cu tine.

Horoscop lunar SĂGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie). Previziuni pentru luna decembrie 2021

Cheltuielile imprevizibile te-au scos dintotdeauna din starea de confort. Luna decembrie, supranumită și luna cadourilor, va reprezenta o provocare pentru tine. Vrei să oferi amintiri de neprețuit celor dragi, dar știi că nu te pricepi prea bine la acest capitol. Vacanța de iarnă va reprezenta pentru tine o oază de liniște și reîncărcare emoțională.

Horoscop lunar CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie). Previziuni pentru luna decembrie 2021

În perioada următoare, ai grijă la oamenii și la angajamentele pe care ți le iei. Este indicat să fii mai neglijentă sau chiar superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Toate acestea le vei face pentru propriul confort emoțional. Sărbătorile de iarnă te vor găsi acasă, în sânul familiei, recunoscătoare pentru tot ceea ce ești și ai.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna decembrie 2021

Sfârșitul acesta de an va fi cu totul diferit față de ceea ce ai mai trăit până acum. Deciziile luate pe ultima sută de metri te vor aduce aproape de persoanele care reprezintă temelia echilibrului tău interior. Spre partea a doua a lunii decizi să îți iei o binemeritată vacanță de la haosul din jur. Vei renunța la orice presupune comunicare în online.

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna decembrie 2021

Oportunitățile sunt multe, dar ele nu vor lua formă decât în momentul în care tu vei acționa. Neîndemânarea și lipsa de creativitate pe care le proclami mereu nu sunt decât scuze. Încearcă să te autodepășești! Da, este nevoie de perseverență și hotărâre, dar primul pas pe care trebuie să-l faci este să îți creionezi motivația din spatele acțiunilor.

Ce parere ai despre previziunile din horoscopul lunii decembrie 2021? Crezi că ți se potrivește horoscopul lunii decembrie 2021?

Citește și
Care este plăcerea ta vinovată, în funcție de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie