Horoscopul lunii august 2021: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii august 2021.

Horoscopul lunii august 2021: previziuni complete

Citeste horoscopul lunii august 2021.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna august 2021

Pentru tine totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Ultima lună din vara acestui an aduce cu sine zile pline de evenimente intense din punct de vedere emoțional. Tot ceea ce vei trăi te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta, în raport cu care experimentezi sentimente de nesiguranță.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 20 mai). Previziuni pentru luna august 2021

La momentul prezent, în plan profesional ai proiecte foarte interesante în desfăşurare. Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur. Zilele lunii august își pun amprenta asupra dezvoltării tale personale. În sfârșit nu mai ești tentată să faci pentru alții ceea ce ar trebui să faci pentru sine.

Horoscop lunar GEMENI (21 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna august 2021

Chiar și în zilele lunii august, cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin pentru tine. Reconectarea emoțională cu o persoană importantă vă poate ajuta să consolidați relația. Chiar și așa, nu uita de ce la un moment dat lucrurile nu au mai funcționat între voi.

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna august 2021

Este important să rămâi mereu conștientă de evenimentele care au loc în viața ta. Chiar și atunci când valul de energii și emoții a trecut, lucrurile se întâmplă cu un anumit scop. Astrele vor fi agitate la nivel energetic. Pentru tine, luna august a acestui an va reprezenta precursorul pentru un proiect de mare importanță pentru viața profesională.

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 22 august). Previziuni pentru luna august 2021

Mintea ta ține mereu pasul cu schimbările care apar de la un moment la altul. Luna august este pentru tine o lună a începuturilor. Chiar dacă, de cele mai multe ori, inconștientul te pune față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, acum accepți să te lași apărată.

Horoscop lunar FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna august 2021

Ciclurile pe care le realizează Saturn îți induc o stare de agitație. Prin prisma acestei dispoziții, însă, reușești să îți îndeplinești cu succes toate obiectivele profesionale. Luna august este mereu despre tine, așa cum arată horoscopul lunii august 2021. Chiar dacă anumite obiective sunt mult mai dificil de atins uneori, perseverența este principalul tău aliat.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie). Previziuni pentru luna august 2021

Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți eșalonezi energia psihică. Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta în luna august. Te simți încă legată emoțional de anumite persoane și asta va face destul de dificilă luarea anumitor decizii.

Horoscop lunar SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie). Previziuni pentru luna august 2021

August va fi pentru tine una dintre cele mai intense luni ale anului. Vivacitatea cu care vei răspunde provocărilor de care vei avea parte te va ajuta să îți conservi o bună parte din energia psihică. Viața ta socială este vibrantă. Atunci când vine vorba de carieră, ești vigilentă în raport cu cei din jur. Nu te încrezi în nimeni.

Horoscop lunar SĂGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie). Previziuni pentru luna august 2021

Ai știut dintotdeauna că ești pe cont propriu, iar acțiunile tale sunt ghidate de această credință. În plan personal, ai nevoie de noi ancore emoționale. Majoritatea intrigilor care au loc la birou îți confirmă sentimentul că nu îți mai găsești locul în cadrul echipei. A o lua de la capăt poate să fie cea mai înțeleaptă decizie.

Horoscop lunar CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie). Previziuni pentru luna august 2021

Atunci când alegi să ai un program încărcat, înseamnă că îți dorești să te detașezi de anumite probleme personale. A mușamaliza, însă, realele emoții pe care le resimți nu te va ajuta să le și integrezi. Luna august îți va aduce provocări definitorii pentru viața profesională. Lasă-te ghidată de intuiție!

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna august 2021

Alegi mereu să vorbești pentru sine. Consideri că ești întru totul responsabilă de propria fericire, iar stima de sine joacă un rol esențial în acest proces. Energiile astrelor de pe parcursul acestei luni te vor influența la nivel decizional. Vacanța mult așteptată se aproprie și îți dorești nespus ca zilele să treacă mai repede.

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna august 2021

Capacitatea de a relaționa cu cei din jur te va ajuta de multe ori să îți exprimi clar intențiile. Acum îți dorești mai mult pentru propria persoană, pentru că și iubirea de sine este mai palpabilă în această perioadă. Dacă în familia extinsă apar neînțelegeri, este important să rămâi rezervată. Poate nu este despre tine.

Ce parere ai despre previziunile din horoscopul lunii august 2021?

Citește și:
Cele mai serioase și organizate zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie